Vind de beste Cyber Week-deals bij JBL

Partyscene Redactie | 30 november 2017
gear

Met muziek de feestdagen ingaan? Geen probleem, helemaal niet als het aan JBL ligt. Want daar scoor je de mooiste Cyber Week-deals. Maakt niet uit of je nu op zoiek bent naar een bluetooth boombox, een mooie set headphones of dikke monitorspeakers, jouw deal vind je bij JBL.

JBL Black Friday-deals

JBL Pulse 3
De Pulse 3 is de nieuwste waterproof speaker van JBL en misschien wel hun vetste tot nu toe. De ingebouwde oplaadbare batterij levert tot 12 uur afspeeltijd en door de IPX7 waterdichte behuizing biedt de Pulse 3 optimaal luisterplezier, ook aan het strand en bij het zwembad - of erin. 

JBL Reflect Aware
De JBL Reflect Aware wordt digitaal aangestuurd door de Lightning-aansluiting wat ervoor zorgt dat de geluidskwaliteit omhoog gaat. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een batteri en de Lightning-poort voor stroomtoevoer zorgt, heb je noisecancelling tot je beschikking. Deze functie geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel geluid er vanuit jouw omgeving wordt doorgelaten en kun je in rust genieten van je favoriete muziek.

JBL Control One
De Control One-speakers van JBL zijn compacte passieve shelve-speakers die ondanks hun formaat een krachtig volume produceren. Dankzij het tweewegsontwerp gecombineerd met titanium-technologie in de tweeters zorgt voor een rijk en breed geluidspalet. 

Meer deals van JBL vind je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws