Vervoer je gear en vinyl in stijl met de Seth Troxler Horizn Pro Model ST

Peter Güldenpfennig | 25 juni 2018
gear

Als iemand weet hoe het is om de wereld rond te reizen als dj is het Seth Troxler wel. De veelzijdige dj doet praktisch elke plek ter wereld aan, als er maar een booth staat. Je kan het dus rustig aan hem overlaten om een trolley gericht op dj’s te ontwerpen, iets wat hij heeft gedaan samen met Horizn Studio’s.

Horizn Pro Model ST

De Horizn Pro Model ST is op het eerste gezicht een doodnormale trolley, maar is dat bij nadere inspectie alles behalve. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat - wat ook in de ruimtevaart gebruikt wordt - en is daarmee bijzonder stevig en duurzaam zonder veel gewicht mee te dragen.

In de trolley vind je verschillende compartimenten waarbij rekening is gehouden met digitale- en analoge dj’s. Zo is er ruimte voor een 15-inch notebook, 25 LP’s en vakken om je hardware in op te bergen. Tevens vind je een headphonecase in de trolley en heb je een ingebouwde powerbank tot je beschikking om je smart devices mee op te laden.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met de formaten, want de trolley past in het handbagageruim van een vliegtuig. Je kunt deze dus gerust mee aan boord nemen. 

Prijs en verkrijgbaarheid

De Horizn Pro Model ST is nu verkrijgbaar via de website van Horizn voor €399,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws