Niet alleen Hardwell en Afrojack bouwen het feestje

Geert van der Klugt | 31 januari 2018
gear

Afgelopen zomer stonden de feestgangers in Ahoy er waarschijnlijk niet bij stil. De birthday bash van Afrojack met Hardwell was niet enkel door de waanzinnige line-up een succes: achter de schermen waren de jongens van the Confetti Maker keihard aan het werk om van het feest een spektakel te maken. Rook- en confettimachines aangevuld met waanzinnige lichtshows en -flitsen plus natuurlijk keiharde beats zijn één ding, maar het geheel wordt pas één met de juiste technici.

Hardwell blijkt méér dan tevreden

De shows van The Confetti Maker kunnen dankzij de perfecte timing de crowd enorm opzwepen. Wanneer je naar een show gaat, staat de muziek natuurlijk centraal. Maar lichten, confetti en visuele effecten spelen (vaak onbewust) een enorme rol.  De foto van Afrojack en Hardwell spreekt boekdelen: een enorme drop maakt veel meer indruk, al helemaal wanneer er in alle hoeken van de zaal felgekleurde confettikanonnen exploderen.

Ga het bij jezelf na: wanneer was jouw laatste waanzinnige festivalmoment? De kans is groot dat hier - naast muziek - lichtflitsen bij kwamen kijken. De juiste liveshow vindt plaats wanneer alles samenkomt. Gierende dopamine en adrenaline: daar is meer voor nodig dan een lekker deuntje. 

Na het bekijken van de filmpjes benieuwd? In deze voorbeelden regelden de jongens van The Confetti Maker het spektakel. Hier vind je de Facebookpagina.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws