Sony introduceert veelvoud aan nieuwe headphones

Peter Güldenpfennig | 6 maart 2018
gear

Voor de juiste headphones was je bij Sony altijd al aan het juiste adres en daar lijkt bij hun nieuwe portfolio geen verandering in te komen. Het bedrijf introduceert maar liefst zeven nieuwe modellen in diverse kleuren, dus is er voor ieder wat wils!

Sony 1000X-headphones: topsegment voor serieuze liefhebbers

De 1000X-serie bestaat uit drie high-end headphones in verschillende modellen. Alledrie zijn ze voorzien van Noise Cancelling, waardoor je altijd ongestoord naar muziek kan luisteren. Het betreft een over-ear-, nekband- en in-ear-model, die respectievelijk €380,-, €220,- en €280,- kosten.

Sony h.ear-serie: draadloze headphones in verschillende kleuren

De Sony h.ear-serie zijn twee zeer stijlvolle headphones die verkrijgbaar zijn in vijf verschillende kleuren: groen, rood, zwart, goud en blauw. Het betreft een draadloze on-ear-headphone en een over-ear headphone met noise cancelling-functie. De headphones kosten respectievelijk €220,- en €300,-.

Sony middensegment: twee draadloze headphones met noise cancelling

Het middensegment van Sony bestaat uit twee headphones: een over-ear-model en een on-ear-model. Het over-ear-model is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, grijs en zwart, en kost €180,-. Het on-ear-model is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen, heeft een Extra Bass-functie en kost €200,-.

Meer info over de nieuwe headphones van Sony vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws