Kristalhelder mixen met de Zoom LiveTrak L-20

Geert van der Klugt | 11 juli 2018
gear

livetrak l-20

Mix-revoluties zijn de wereld nog niet uit. Zo bewijst Zoom opnieuw, ditmaal met de LiveTrak L-20 mixing console. 20 kanalen, 16 mono mic/line inputs en twee volwaardige stereo inputs: de mogelijkheid om tot en met 22 sporen op te nemen in kristalhelder geluid is - in volle glorie - aanwezig.

EQ Control

De console is door middel van universele inputs alleenstaand te gebruiken, maar is tevens te besturen op een Mac/PC. Niet enkel alleenstaande dj's hebben baat bij een apparaat als de L-20: door middel van 6 monitor outputs is het mogelijk om een gehele band te voorzien van geïsoleerd geluid.

LEES OOK: Volg A-Trak’s werkwijze in deze video

zoom l-20

Verder is de LiveTrak L-20 mixing console uitgerust met de functies die te verwachten zijn van een hoogwaardige producent als Zoom: onder andere haarfijne EQ controle op ieder kanaal, een digitaal interface en 2 externe effect-bussen. Tot slot is de L-20 draadloos, telefonisch bestuurbaar met de bijgeleverde iOS app.

Het prijskaartje? Een ruime €999,-. Waard? Jij bepaalt: de exacte datum van release is momenteel onbekend, maar verwacht de LiveTrak L-20 spoedig. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws