De must-have kampeeruitrusting voor dit festivalseizoen

Geert van der Klugt | 14 augustus 2018
gear

Het is jammer genoeg geen 2011 meer. Misschien begin ook jij het te voelen: driedaags slapen op een Terschellingse heide is - voor rug en nek - niet meer wat het geweest is. Of je nou 18, 21, 27 of 36 levensjaren op de teller hebt: zorg, ongeacht de wildheid van jouw festival bestemming, voor een comfortabele dag- en nachtrust. Je hoeft geen kleinkinderen-leeftijd te bereiken om baat te hebben bij een goede slaapzak. We helpen je graag. Gelukkig is daar CAMPZ MSR.

Jawel, ook de één van de grootste outdoor-outlets houdt rekening met het festivalverkeer. Zo vind je in de festivalcatalogus alles wat er maar te gebruiken valt tijdens een weekje Sonus, Sziget of The Ark. Aanschouw: de heetste gear op rij. 

Outwell Koelbox

Brrrr. Koude versnaperingen. De ECOcool Lite Koelbox van Outwell is dé investering van de eeuw. Vier duiten neertellen per goudgele pretcilinder is achterhaald: via dit elektrotechnische wereldwonder houd jij doodmakkelijk je frisdrank, pils en water ijskoud.

Het mag wat kosten, maar binnen twee dagen Lowlands is de aankoop driedubbel terugverdiend. Wij lusten ook wel een sappie, dus hebben we het apparaat uitbundig getest. De census? Beste doos ter wereld. 

Easy Camp Tipi

Geen mens heeft trek in het missen van een headline omdat het eeuwenoude tentenzeil van je moeder niet staande wilt blijven. De oplossing? Easy Camp Tipi.

Tot vier personen passen in de retro-ogende pyramide. Het geval is in een mum van tijd (reken maximaal twintig minuten voor ondeskundigen) op te stellen. Uitvouwen, haringkie slaan, slaapzak neerkwakken en gaan. De zomerhitte brengt venijnige muggen, insecten en dergelijke bloedzuigers met zich mee, dus het geïntegreerde muggennet is een prima bonus.

CAMPZ Trekker Light 300

Back to basics. Verademend prijskaartje voor een luchtige slaapzak. Het is moeilijk mis te schieten met een betaalbare oplossing voor festival-slapeloosheid, dus deze comfy sarcofaag is een absolute redactietip. 
 

 

Waar je ook heen gaat deze zomer, een investering in heelhuidse terugkomst is het altijd waard. Check CAMPZ voor een overvloed aan kampeerartikelen; allen geschikt voor een optimaal verblijf op ieder festivalterrein. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws