Afrojack organiseert wereldwijde remixbattle

Partyscene Redactie | 25 september 2018
gear

Global Remix Battle I richt zich op producerstalent

Afrojack start de wereldwijde zoektocht naar de meest getalenteerde, nog onontdekte producers. Muziekproducers en –liefhebbers over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan Afrojack presents 'Global Remix Battle I' powered by PMC Speakers. 

In samenwerking met PMC Speakers wordt gezocht naar een nieuwe generatie muziekproducers die een groot platform wordt geboden om hun talent te tonen. De winnaar wordt persoonlijk geselecteerd door Afrojack en krijgt de kans van zijn leven als de winnende remix wordt uitgebracht op zijn label Wall Recordings. 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om getekend te worden bij Wall Recordings / LDH Europe. Afrojack is CEO van LDH Europe, onderdeel van het wereldwijd erkende LDH-managementkantoor dat in Japan is opgericht. PMC Speakers beloont de winnaar met de nieuwste bekroonde PMC result6 studio monitors.

Press Play

Afrojack’s battle is bereikbaar via deze website. Hier kunnen remix-parts gedownload worden van een track van Afrojack’s nieuwe 'Press Play'-EP. Deelnemers wordt gevraagd het nummer 'Let It Rip' te remixen, waarmee ze hun vaardigheden en stijl laten zien, om deze vervolgens deze via de website te uploaden. 

De remixwedstrijd is geopend voor iedere muziekproducer die zijn werk aan een groot publiek wil laten horen en begeleid wil worden door Afrojack. De winnaar treedt in de voetsporen van andere succesvolle artiesten die Afrojack heeft geholpen bij het opbouwen van een carrière, zoals Quintino, R3hab, Fais, MC Ambush en nog vele anderen.    

Wereldwijde auditie

Eerder dit jaar kondigde Afrojack een wereldwijde auditie aan om zangers te vinden voor een nieuwe grote popact. Deze zoektocht is momenteel gaande, de finalisten zijn in augustus naar Tokyo afgereisd om op te treden en auditie te doen voor Afrojack en het team van experts bij LDH. Nu is het de beurt aan de producers.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws