AKAI brengt professionele midi-controller met ingebouwde speakers op de markt

Ruben den Boer | 8 november 2018
gear

AKAI brengt hun meest populaire midi-controller, de MPK Mini, in een nieuwe versie uit. De nieuwste versie beschikt over een standaard set van 128 geluiden en ingebouwde speakers, waardoor je altijd en overal muziek kunt maken.

Draagbare midi-controller 

Het meest bijzondere aan de MPK Mini Play, zoals de nieuwe versie van de MPK Mini heet, is zijn draagbaarheid. "De MPK Mini was een enorme hit onder muzikanten. Met alle on-board sounds, een ingebouwde speaker en draagbaarheid opent de MPK Mini Play de deuren naar nieuwe muzikale mogelijkheden.", aldus Dan Gill, product manager van AKAI. 

LEES OOK: AKAI brengt iMPC naar Samsung Galaxy-devices

Toch een bijzonder complete midi-controller

Hoewel de AKAI MPK Mini Play draagbaar is, is het toch een verrassend complete midi-controller. Behalve de 128 ingebouwde geluiden is de MPK Mini Play ook voorzien van acht MPC drum pads en een joystick voor eenvoudige besturing. Daarnaast vind je op de controller ook vier draaiknoppen die elk op twee kanalen kunnen opereren.

Met de nieuwe midi-controller van AKAI kun je dus muziek maken waar je maar bent. Wil je meer weten over de AKAI MPK Mini Play? Check dan de website van AKAI.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws