Deze Sony Glass Sound Speaker is meer dan gewoon stijlvol

Ruben den Boer | 8 januari 2019
gear

Sony Glass Sound Speaker

Speakers komen al een tijdje in alle soorten en maten, maar zo eentje als de nieuwe Sony Glass Sound Speaker hadden we nog nooit gezien. Deze glazen (!) speaker is enorm stijlvol en wijkt af van het standaard speaker-design wat we de laatste tijd veel zien. Maar nog belangrijker: er komt bruut geluid uit.

Vandaag kondigde Sony de opvolger van de LSPX-S1 aan: de - je raadt het niet - LSPX-S2. Deze speaker ziet er uit als het gasbrandertje wat je op het Defqon-terrein hebt laten liggen, maar dan een stuk stijlvoller. Het moderne ontwerp past dan ook in bijna elke ruimte en geeft zelfs het smerigste studentenhuis enige alure. 

Glashelder geluid

Het glas van de speaker zorgt voor een geheel toepasselijk glashelder geluid. De speaker maakt gebruik van Sony's zogenaamde Advanced Verticle Drive-technologie waardoor het geluid alle kanten in wordt gezonden. Zo heb je dus in elke hoek van je kamer hoogwaardig geluid.

LEES OOK: De Microsoft Surface Go Pro: de ultime tablet/laptop voor studenten

Bovendien claimt Sony dat deze speaker geschikt is voor Hi-Res audio. Dat betekent dat je echt het beste geluid uit de de Sony Glass Sound Speaker krijgt en dat je je favoriete tracks hoort zoals de dj of producer ze bedoeld heeft.

Trailer Sony Glass Sound Speaker

Check hieronder de officiele aankodigingstrailer voor de nieuwe Sony Glass Sound Speaker (alvast onze excuses voor het tuttige muziekje): 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws