De AKAI Pro Force: perfect voor in de studio én op het podium

Ruben den Boer | 19 december 2019
gear

Eén apparaat waarmee je zowel kunt spelen, optreden als producen? Het is mogelijk met de AKAI Pro Force, een beest van een Standalone Music Production/DJ Performance System. Met de Force zijn je mogelijkheden zowel in de studio als op het podium eindeloos. 

De kern van de AKAI Pro Force ligt in de clip-gecentreerde workflow die jouw creativiteit alle ruimte biedt. Je kunt verchillende Modes combineren met Plugin Tracks, MPC-Style Drum tracks, Audio tracks, Keygroup tracks, MIDI tracks en CV tracks. Vervolgens kun je de clips helemaal naar je eigen hand zetten met behulp van step sequencing, drum pad optreden en note data. 

LEES OOK: AKAI brengt professionele midi-controller met ingebouwde speakers op de markt

De AKAI Pro Force komt out-the-box met meer dan 10GB aan must have geluiden van de marktleiders in samples zoals SampleTools van CR2, MSX Audio en Sample Magic. Bovendien is de Force uitgerust met meer dan 500 patronen, meer dan 2500 loops, 16 demo projecte en 248 kits. Daarmee bied AKAI jou een eindeloos aantal combinaties en mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten. 

AKAI Pro Force trailer

Meer informatie vind je op de website van AKAI.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws