Galaxy Buds Pro: ongeëvenaarde geluidskwaliteit, intelligente ANC en naadloos verbonden

Partyscene Redactie | 18 januari 2021
gear

Samsung lanceert de Galaxy Buds Pro een nieuwe generatie oordopjes van ongeëvenaarde kwaliteit. De combinatie van meeslepend geluid, superieure gesprekskwaliteit en intelligente ANC maken de oordopjes ideaal om zowel ongestoord (werk)gesprekken te voeren als muziek te luisteren. Bovendien bieden de Galaxy Buds Pro verbeterde connectiviteit, verpakt in een modern en strak design. 

“Steeds meer mensen zijn op zoek naar technologie die hen helpt zich aan te passen aan nieuwe routines. Daardoor is de markt van écht draadloze oordopjes aanzienlijk uitgebreid,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “En dat niet alleen, ook de verwachtingen die mensen van technologie hebben zijn toegenomen. Met de Galaxy Buds Pro komen we tegemoet aan de wens naar eersteklas kwaliteit. Of je ze nu voor werk of entertainment gebruikt, we bieden mensen een unieke audio-ervaring.”

Ongeëvenaarde geluids- en gesprekskwaliteit 

Of je je oordopjes nu gebruikt tijdens het hardlopen of om podcasts te luisteren in de auto, je wilt natuurlijk eersteklas audiokwaliteit. De Galaxy Buds Pro blinken uit met een woofer van 11 millimeter voor diepere bassen en een 6,5 millimeter tweeter voor rijkere hoge tonen. Zo ontstaat een dynamische en uitgebalanceerde sound. Ga je voor een ritmische hiphop-groove of juist voor verfijnde klassieke melodieën, met de nieuwe oordopjes van Samsung geniet je van muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

Tegelijkertijd zijn oordopjes niet langer alleen voor entertainment belangrijk, ook zijn ze essentieel geworden op de (virtuele) werkvloer. Dat stelt hoge eisen aan de gesprekskwaliteit van de Galaxy Buds Pro. Met drie microfoons is die uitmuntend. Ongeacht de achtergrondgeluiden is je stem altijd duidelijk te horen, ook doordat een van de microfoons een hoge signaal-ruisverhouding (SNR) heeft. Verder zorgt Voice Pickup Unit (VPU) ervoor dat je stem nog eens extra duidelijk op de voorgrond treedt. Met de nieuwe Wind Shield-technologie heeft wind weinig kans. Zelfs in stormachtige weersomstandigheden klonken je telefoontjes nog nooit zo duidelijk.

Meest intelligente ANC en écht draadloos

Om alleen te horen wat je wilt horen en de rest weg te filteren hebben de Galaxy Buds Pro de meest intelligente ANC-mogelijkheden van alle draadloze oordopjes. Als je moet focussen op werk – of juist lekker wilt relaxen – kun je omgevingsgeluiden tot 99 procent reduceren en het geluid precies zo afstemmen als jij dat wilt. En met Ambient Sound heb je de keuze om geluiden van dichtbij met meer dan 20 decibel te versterken. Bovendien werken ANC en Ambient Sound automatisch samen door het geluid zo aan de omgeving aan te passen dat het de audio-ervaring optimaliseert. De oordopjes herkennen bijvoorbeeld dat jij praat en switchen automatisch tussen het versterken en filteren van geluiden naar gelang de situatie. Ook zetten de Galaxy Buds Pro de muziek vanzelf zachter als jij het woord neemt, ook als je Ambient Sound gebruikt of ANC uit hebt staan.

Voor een ultieme Galaxy-ervaring

Galaxy Buds Pro zijn een perfecte aanvulling op het Galaxy-ecosysteem. Zonder handmatige aanpassingen schakelt je verbinding automatisch tussen je Galaxy-smartphones en -tablets. Kijk je bijvoorbeeld op je Galaxy Tab S7 een video met je Galaxy Buds Pro in en krijg je een telefoontje, dan pauzeert de functie Auto Switch de video direct en kun jij de oproep beantwoorden. Zodra het gesprek voorbij is, begint de video weer te spelen en hoor je het bijpassende geluid via je oordopjes.

De Galaxy Buds Pro vormen een bijzonder goede combinatie met de Galaxy S21. Door ze te linken creëer je een multidimensionaal geluid via 360 Audio met Dolby Head TrackingTM technologie, waardoor je altijd middenin de actie zit. De oordopjes beschikken verder over een Game Mode, wat gamen op de Galaxy S21 – met zijn eersteklas scherm en krachtige performance – naar een hoger niveau tilt.  

Hoe je de Galaxy Buds Pro ook gebruikt, over de batterijduur hoef je je geen zorgen te maken. Volledig opgeladen kun je de oordopjes tot 8 uur gebruiken en bovendien beschik je over 20 uur aan reservevermogen in de draadloze oplaadcase. Zelfs als je ANC gebruikt heb je nog steeds 5 uur afspeeltijd met 13 extra uur in de case. Als je dan toch zonder energie komt te zitten, is er na 5 minuten opladen 1 uur afspeeltijd beschikbaar dankzij de functie quick charging.

 

Stijlvol en praktisch design

Qua design zijn de Galaxy Buds Pro geïnspireerd op de Galaxy Buds Live. Door de ergonomische vorm verbetert niet alleen de geluidkwaliteit, ze zitten ook comfortabeler en zien er natuurlijk uit als je ze in hebt.

De Galaxy Buds Pro hebben de IPX7-classificatie voor waterbestendigheid. Je hoeft ook niet bang te zijn om je oordopjes kwijt te raken, want met SmartThings Find heb je ze zo weer teruggevonden, zelfs als ze buiten het bereik van Bluetooth liggen. Bij de productie is 20 procent aan milieubewuste materialen (PCM) gebruikt.

Beschikbaarheid

Galxy Buds Pro zijn vanaf 29 januari verkrijgbaar in in Phantom Black, Phantom Silver en Phantom Violet voor € 229,-. Deze kleuren matchen met de Galaxy S21-serie.

Vanaf 14 januari om 16.00 uur Nederlandse tijd tot en met 21 februari geldt een pre-order promotie. Bij aankoop van de Galaxy Buds Pro ontvang je een wireless charger pad ter waarde van € 29,99.

Voor meer informatie over de Galaxy Buds Pro bezoek de productpagina. Meer informatie over de pre-order promotie vind je op de promotiepagina.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws