De hotste festival accessoires voor de zomer van 2022

Elsemieke | 17 mei 2022
gear

De warme maanden van het jaar 2022 breken inmiddels weer aan, wat betekent grote festivallen als Pinkpop, Mystic Garden, Zwarte Cross en Milkshake Festival weer voor de deur staan. Dit is de eerste keer in twee jaar dat we met z’n allen weer massaal kunnen genieten van het festivalseizoen. Hoe ga jij hier opvallen tussen de mensenmassa? Geen stress, wij hebben het voor je uitgezocht:

(Nep)tattoo’s

Met tattoo’s kun je jezelf onderscheiden van andere festivalgangers. Maar wat als je geen permanente tattoo wilt? Ga voor een tijdelijke tattoo welke je op ieder gewenst moment kunt verwijderen. Verrijk je outfit met tijdelijke tattoo’s in de vorm van bepaalde patronen, maar ook dromenvangers en sierlijke veren worden gebruikt als extra accessoire voor festivaloutfits.

Glittersteentjes

Glitter & glamour is ook anno 2022 helemaal hot. Met glittersteentjes in combinatie met zonnestralen pak je letterlijk en figuurlijk de shine. Glittersteentjes zijn goedkoop en passen zowat bij iedere outfit. Je kunt ze plakken op je gezicht, bijvoorbeeld rondom je ogen, of of je armen en handen. Net zoals de nep tattoo’s zijn glittersteentjes erg makkelijk op te plakken, maar ook weer te verwijderen.

Kettingen, oorbellen en armbanden

Maak je outfit compleet met extravagante kettingen, oorbellen en armbanden. Als we de meest recente outfits van influencers op een rijtje zetten op Coachella 2022 dan weten we het zeker, dergelijke accessoires nog nooit zo populair geweest als nu. Bekende influencers zoals Raveena, Allana Panday en Carina hingen vol met deze accessoires en zoals we weten vormen influencers de basis van de aanstormende trends.

P.S. Ga je een festival bezoeken met je beste vriendinnen? Ruil je accessoires met je vriendinnen om ieder festival een originele outfit te bezitten. Met welke accessoires pak jij de shine dit festivalseizoen?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws