Laptop van Huawei kopen in economische prijs?

Partyscene Redactie | 15 mei 2022
gear

Gezien de nieuwe Huawei -laptops, vraag je je misschien af: welke laptop kopen? Dat zoeken we uit. We zullen ook de voor- en nadelen van beide nader bekijken. Huawei is nog geen enorme naam in de laptopindustrie, maar het wint terrein met een 100% groeivoorspelling tegen 2020.

Huawei Matebook 14s

Als je op zoek bent naar een Windows -pc, wil je misschien de Huawei MateBook 14s bekijken. Het slanke ontwerp en de krachtige processor maken het een uitstekende keuze voor gebruik van algemeen doel. De Matebook 14s heeft ook een prachtige afwerking, waardoor het er ongelooflijk premium uitziet.

De vingerafdruksensor van MateBook 14S bevindt zich aan de rechterkant van de laptop. De sensor is snel en nauwkeurig en Huawei is een pionier in het ontwikkelen van vingerafdrukscanners op Windows -laptops. De Matebook X heeft je vingertop gescand zodra je op de aan / uit -knop drukte en de MateBook 14s is geen uitzondering. Het apparaat logt je automatisch in wanneer je opstart. Het touchscreen is soepel en het toetsenbord is nauwkeurig.

De Intel Core i7-11370H-processor levert snelle verwerking en voldoende grafische stroom voor videobewerking. De Matebook 14S heeft ook een USB 3.0 -poort voor opladen en opslag. Over het algemeen is de Huawei Matebook 14S een solide keuze voor een power-gebruiker.

De batterijduur op het Huawei Matebook 14s is indrukwekkend. In onze tests ging de laptop zeven tot acht uur mee. De Matebook 14S heeft ook een snelle oplader met 90W -stroom. Het is vermeldenswaard dat de oplader klein genoeg is om gemakkelijk in je tas te passen.

De Huawei Matebook 14s is gebouwd met vier hoogwaardige luidsprekers die goed geluid produceren. De luidsprekers gebruiken Huawei Sound -technologie om achtergrondruis te elimineren en tegelijkertijd een hoog volume te leveren. Er is geen waarneembare vervorming met deze sprekers, wat een belangrijke factor zou moeten zijn voor degenen die de geluidskwaliteit waarderen. De Huawei Matebook 14s wordt ook geleverd met vier microfoons aan de voorkant van de machine, die zijn ontworpen om de stem van mensen op te halen tot vijf meter afstand. Gecombineerd met de ruisonderdrukking beheert de Huawei Matebook 14s videogesprekken goed in lawaaierige omgevingen.

Voor gaming heeft de Huawei Matebook 14s een verversingssnelheid van 90Hz. Dit maakt games en andere taken veel soepeler. Ondanks de snelle verversingssnelheid moet de batterij de hele dag meegaan. Het is snel genoeg om in 30 minuten tot 50% op te laden. 

Huawei Matebook 13s

Mate Book 13 is een betaalbare laptop die uitblinkt in prestaties, draagbaarheid, schermkwaliteit en batterijduur. Het dunne, bijna bezelloze display met een 2K-resolutie en 10-punts aanraakmogelijkheid is perfect voor dagelijks gebruik. De compacte grootte en geweldige prestaties maken het een waardige toevoeging aan elke werkruimte. De betaalbare prijs maakt het een geweldige koop.

De laptop heeft een scherm dat tot 30% blauw licht filtert, een gemeenschappelijke oorzaak van oogstrein. Het heeft ook een ingebouwd scherm dat automatisch de kleurtoon en witbalans aanpast om uw ogen na verloop van tijd tegen spanning te beschermen. Het is dun, lichtgewicht en kan in je zak of leven passen, zodat je het overal naartoe kunt nemen en lange tijd kunt werken zonder je moe te voelen.

De Huawei Matebook 13 is een krachtig apparaat met een aantrekkelijke prijs. De Core i5 -versie is ingesteld om Microsoft -winkels binnen een paar weken te raken, dus houd het in de gaten. Dit apparaat heeft een 13-inch diagonaal display en 8 GB LPDDR3 RAM. De Huawei Matebook 13 is een krachtig notebook. Het is ideaal voor professionals en media -editors en is ook een goede keuze voor gamers.

De Huawei MateBook 13 is een kleinere versie van de MateBook 14, maar behoudt een soortgelijk ontwerp en functies. Het 13-inch display en dunnere body maken het de meest draagbare laptop in de Huawei-portfolio. Het wordt ook geleverd met een quad-core Intel-processor en speciale NVIDIA GeForce MX150-afbeeldingen. De dual-fan koeler is een grote functie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws