Tien jaar Wicked Jazz Sounds

Jesse | 15 mei 2012
headlines

Wicked Jazzsounds viert haar 10-jarig bestaan op zondag 27 mei in de Amsterdamse Melkweg én ook in de Sugar Factory.

Wicked Jazzsounds is jarig en dat mag iedereen mee vieren op zondag 27 mei. Radio 6 Soul & Jazz zal een groot gedeelte van deze nacht live vanaf locatie uitzenden. Van een feestje in een klein bovenzaaltje is Wicked Jazzsounds in tien jaar uitgegroeid naar een muzikaal platform dat de hele wereld wil en kan laten dansen met een lach. De podia van de Melkweg én Sugarfactory gevuld met een keur aan Wicked Jazzsounds DJ's en muzikanten. Verwacht een mix van jazz, soul, hiphop, house, funk, drum & bass, disco en meer. Verdeeld over drie zalen vind je het eigenzinnige karakter van WJS terug.



Wicked Jazzsounds (WJS) is sinds 2002 stap voor stap uitgegroeid tot een muzikaal platform. Evenementen, optredens, radioshows, een platenlabel, management van artiesten en vooral ook een familie van liefhebbers; muzikanten en DJ's die datgene doen waar ze met hart en ziel van houden: met muziek leven en zelf die muziek maken. Men kijkt niet als puristen, maar op een brede manier naar muziek. Met jazz als uitgangspunt van waaruit veel muziek ontstaan is, kunnen ze funk, soul, hip hop, disco, elektronica, latin en zelfs house tot hun muzikale basis rekenen. Inspiratie halen ze hierbij uit de allernieuwste ontdekkingen maar ook door te graven in het verleden.

WJS blijft met veel succes clubavonden organiseren in o.a. Sugar Factory en Tivoli Utrecht. Het groeiende collectief van DJ's en muzikanten is steeds vaker te bewonderen op (inter-)nationaal toonaangevende festivals en podia.

Check ook www.melkweg.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws