Video: Flying Lotus op Sonar Sao Paulo

SusanneW | 16 mei 2012
headlines

De Amerikaanse beatslicer stond afgelopen weekend op de Braziliaanse showcase van het Spaanse festival en liet vast wat voorproefjes op zijn nieuwe album horen.
 
Voorafgaand aan Sonar in Barcelona op 14, 15 en 16 juni, organiseerde het festival een aantal wereldwijde showcases in Kaapstad, Tokyo en Sao Paulo. Die laatste showcase vond afgelopen weekend plaats en op het Red Bull Music Academy-podium stond producer Flying Lotus op het programma.
 
Hij liet het publiek, tussen de tracks door, weten dat de opvolger van zijn album ‘Cosmogramma’ uit 2008 later uit zal komen dan aangekondigd: we moeten tot oktober wachten op ‘Until The Quiet Comes’. Maar niet getreurd! Want via Twitter vertelde hij eerder deze week al, dat we in de tussentijd kunnen gaan genieten van een nieuwe editie van zijn mixtape-serie ‘Lover’s Melt’.
 
Naast een aantal voorproefjes op het nieuwe album, kregen de bezoekers van Sonar Sao Paolo ook nog een kort eerbetoon aan de deze maand overleden Beastie Boys Adam ‘MCA’ Yauch te horen (11:40). Bekijk hieronder een half uur van zijn set.


*Update* De beelden zijn helaas offline gehaald door het label Warp. We vonden nog wel een ander YouTube-filmpje van redelijke kwaliteit, zodat je toch nog wat meekrijgt van de gig afgelopen weekend.

Meer beeld van Sonar Sao Paolo vind je hier.

Website Sonar Festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws