De Nachtdivisie

frank | 16 mei 2012
headlines



Na het enorme succes met Danny Daze de afgelopen maand, hebben de jongens en meisjes van de Nachtdivise zichzelf weer uit de kreukels geholpen en wederom een ijzersterke boeking weten te strikken. Niemand minder dan het Italiaanse duo Clockwork zal de juni editie van de Nachtdivisie muzikaal invullen met hun frisse kijk op de hedendaagse house muziek. Uiteraard is er ook weer een scherpe selectie gemaakt van zeer knap tot gewoon “goed uitziend” Nachtdivisie DJ talent om de jongens bij te staan.
 
Sinds de eerste release in 2010 op het allerhipste label van het moment Hot Creations (van Jamie Jones en Lee Foss), is het met de carrière van Clockwork in een rechte lijn omhoog gegaan. 2011 betekende de definitieve doorbraak naar het grote publiek methits als Different Morals & It's You Again. Nadat ook dat andere collectief waar zij deel van uitmaken (het Italiaanse Life & Death) mede door Tale Of Us & Thugfucker razend populair werd za er voor de jongens van Clockwork niks anders op dan de hele wereld rondreizen met hun aanstekelijke mix van deephouse en disco.!
 
8 Juni zijn ze dan eindelijk te bewonderen in de Chicago Social Club en vanuit De Nachtdivisie is er ook voor deze speciale gelegenheid weer een ijzersterke line-up omheen gebouwd. Terry Toner, lokale held en drijvende kracht achter De Nachtdivisie, zal samen met supertalent Prunk de dansvloer in de juiste stemming brengen voor de house-Italianen. Iets wat gerust aan hen overgelaten kan worden. Na het Clockwork geweld zullen Kreativ’s eigen Tijn Benedek & Mailman de zware verantwoordelijk dragen voor de juiste nazorg. In de bovenzaal zullen Arturo Frizzante en Ghrythm nogmaals laten zien waarom ze resident zijn en de duo’s KERK! en Martin Bell & Mike Melchiot zullen hun debuut maken bij deze extra speciale Nachtdivisie!
 
 
Kaarten zijn 12,50 via deze link
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws