Donderdag: livestream Visionquest vanuit Londen

SusanneW | 17 mei 2012
headlines


Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves en Lee Curtiss draaien donderdagavond een set van tien uur op een Mixmag-feestje. Volg het live online!
 
De Britse website Mixmag experimenteert de laatste maanden met verschillende soorten webcasts. Zo hebben ze het ‘DJ Lab’ in het Mixmag-gebouw, waar artiesten komen draaien (o.a. Orbital was al eens te gast). En er zijn ook ‘Mixmag Live’-events: feesten ergens in het Verenigd Koninkrijk, waarbij de camera’s van Mixmag aanwezig zijn.


Voor het Mixmag Live-event van donderdagavond zijn de vier mannen van Visionquest gestrikt, voor een potje lyrische house en dikke techno. Troxler, Crosson, Reeves en Curtiss doen een set van tien uur in de Londense Village Underground. Zes uur van die gig zal worden uitgezonden via het YouTube-kanaal van Mixmag. De webcast start om 22:00u Nederlandse tijd.

*Update* Na flinke internetproblemen in het gebied rond de Village Underground is de stream -met drie uur vertraging- toch nog live te volgen.
 
Gemist? Check dan toch even het Mixmag Youtube-kanaal, want de beelden worden vaak opgenomen en kort na de uitzending online gezet.

Website Visionquest

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws