Line-up Stekkerfest 2012 bekend

Jesse | 29 mei 2012
headlines

De volledige muzikale programmering van Stekkerfest, dat dit jaar georganiseerd wordt op 13 en 14 juli 2012 in Park Voorveldse Polder in Utrecht, is bekend!

Op vrijdagavond staat een ware concertreeks van live acts op de rol. Zaterdag hebben ook vele dj's een prominente plek in de eerste tweedaagse editie uit de korte geschiedenis van Utrecht's meest eigen en aardige festival. Het credo: alternatieve elektronische muziek met een nieuwsgierig randje. Net als vorig jaar hebben de programmeurs van Stekkerfest, Thijs de Boer en Pitto, veel aandacht besteed aan het vinden van een goede balans tussen gevestigde namen en nieuw talent. Het gros van de artiesten kan muzikaal gezien in de hokjes techno, house, electropop, indie, nudisco, electronica en dubstep gestopt worden. Check hieronder de line-up.

junior boys

Vrijdag 13 juli:
Vive la Fete (live)
Skip&Die (live)
La Boutique Fantastique (live)
Kytopia

Zaterdag 14 juli:
Junior Boys (DJ-set)
Alexander Kowalski (live)
Axel Boman vs Petter
Steve Rachmad
Maelstrom
Mercury
Prins Thomas
Sascha Funke presents: Saschienne (live)
Daily Bread (live)
030303 dj's
Freek Fabricius
Funckarma
Kelpe (live)
Pitto (live)
Cinnaman
Lustige Lola & Weltschmerz
Johanna Maria
Palmbomen (DJ-set)
Jay Baron
SHMLSS
Meester Moeilijk
Nuno dos Santos
Eric de Man
Mr. Fox
Paul Niezen & Elias
Alex Supertramp
KlapSandwich
Daniel Zuur
Ambitiebeesten
Foursight
Haarbaarbaar
Saux
Axidant

Kaarten voor dit festival zijn uiteraard online verkrijgbaar, waarbij de vrijdag voor 20 euro in de tas gaat, de zaterdag je 32,50 euro gaat kosten en echte doorhalers 45 euro betalen voor 23 uur feest verspreid over twee dagen en twee locaties. Met een kaartje voor Stekkerfest, welke dan ook, kan je ook gratis en voor niets naar de Stekkerfest preparty met onder andere Junior Boys in de Chicago Social Club op 15 juni!

Check ook www.stekker.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws