Erol Alkan Presents: A Phantasy Night

Jesse | 29 mei 2012
headlines

Erol Alkan komt op 1 september naar Den Haag. De Londonse dj staat dan op Erol Alkan Presents: A Phantasy Night With Daniel Avery in het Paard.

Hoewel de nadruk bij Erol Alkan ligt p electro en techno ligt, laat de dj ook een breed scala aan andere genres aan bod komen. Met deze ruime ingrediëntenlijst bouwt Alkan iedere keer weer een unieke set die elke dansvloer tot een climax te brengt. Alkan is wereldwijd een graag geziene gast op alle grote dancefestivals en hij draait in 's werelds meest toonaangevend clubs. Met genre-genoten Soulwax is hij de grondlegger van de mashup: het samenmixen van twee nummers waardoor het een geheel nieuw nummer ontstaat.

erol alkan

Op 1 september komt de Londense dj dus naar het Paard in Den Haag. Dan zal Alkan zelf natuurlijk draaien maar hij brengt ook zijn protegé Daniel Avery mee. Deze opkomende dj voegt op creatieve wijze diverse invloeden samen tot een gedurfde eigen stijl. House, detroit, techno, post-punk, new wave en zelfs drones zwepen onder zijn regie de de dansvloer op. Avery’s talent bleef niet ongemerkt en de legendarische Londonse Fabric club benoemde hem tot resident. Ook Alkan ziet een grote belofte in Avery.

De Londenaren worden bijgestaan door DJ's Compression, Listoman & Wolf!Where? die met een B2B2B-sessie de avond een passende kickstart geven. Kaarten kosten 13,50 euro ex fee in de voorverkoop.

Meer info op www.paard.nl.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws