Club MTV

Jesse | 29 mei 2012
headlines

De succesvolle clubavond Club MTV zal op donderdag 7 Juni voor de eerste keer plaatsvinden in Breda. MTV heeft voor Kerkplein gekozen als locatie.

Club MTV doet het boven de rivieren al heel goed en zakt nu voor het eerst af naar beneden. De eerste stad die de clubavond aandoet is Breda. De line-up is net zo eclectisch als de club avond zelf en bestaat uit: The Partysquad is in eigen land in de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een van de meest populaire DJ formaties, niet in de laatste plaats door hun 12 singles in de Nederlandse charts. Stop electronic, hiphop, reggae, rock, dance, dubstep en alles wat lekker en rauw is in een blender en je komt in de buurt.

partysquad

FeestDJRuud maakt zijn naam waar ongeacht op welk feest hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne. Hij laat je meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert tussendoor alvast de helden van de toekomst.

De Vage Gasten-leden Henzel & Disco Nova hebben de afgelopen jaren het publiek verrast met verschillende sounds. Van UK Garage tot Baltimore tot knallende electro. Op dit moment is de focus komen te liggen op de door techno geinspireerde electro. Ook zijn ze vanaf het begin betrokken bij het succesvolle 22tracks. Ghetto zal als lokale held het vuurtje als eerste opstoken deze avond. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop.

Check ook www.kerkpleinbreda.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws