Exclusief feest voor dertigers

frank | 30 mei 2012
headlines



Kinderen, trouwen, carrière maken: dertigers hebben het druk! Graag gaan ze net als vroeger nog eens uit met vrienden maar meestal blijft het bij een etentje of een borrel. Want je voelt je op deze leeftijd niet meer echt op je gemak in de lokale discotheek tussen de jongeren die ook nog eens doorgaan tot diep in de vroege ochtend. Daarom is er sinds dit jaar Thirties!

Thirties is het eerste exclusieve feest voor dertigers in Zuid Kennemerland. De Kick Off was op zaterdag 3 maart in een bijzondere locatie: Orangerie Elswout in Overveen. Eén week van tevoren was deze eerste editie van Thirties uitverkocht en de reacties waren zeer lovend. Eén bezoeker beschreef het als volgt: “Precies het feest dat je verwacht als 30 plusser! Stijlvol uit je dak kunnen gaan op een top locatie! Dit is wat Haarlem nog miste voor de dertigers. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!”

En deze tweede editie komt er al snel aan, zaterdag 9 juni is het zover, dan opent landgoed Duinlust in Overveen voor de bezoekers van The Summer Edition. Bijzonder aan deze editie is dat er twee soorten kaarten verkrijgbaar zijn, met en zonder eten. Met Party & Food ben je vanaf 17.00 welkom en kan je genieten van een heerlijke barbecue (vis/vlees/vegetarisch) met brood en salade, het Nederlands elftal op groot scherm én de funky tunes van de Soep op Zondag dj’s. Met Party tickets kan je vanaf 21.00 los op o.a. DJ Dennis van der Geest, DaVinci, Bob Wisman en FlexyFrank die in twee zalen draaien: disco & 80s en een zaal met house en 90s dance. Tot 02.00 kan er gedanst, gedronken en gefeest worden zodat je de volgende dag bijtijds je bed uit kan.

Organisator Frank Böhm is zelf een dertiger en weet dus wat de doelgroep zoekt: “Met drie dochters en een eigen zaak is het druk waardoor je vaak weinig tijd overhoudt voor de leuke dingen. Daarom heb ik Thirties bedacht: even een avond ouderwets stappen met je vriend(in) en vrienden, maar dan wel tussen leeftijdsgenoten. Ik wil deze doelgroep een bijzondere avond bieden die hun verwachtingen overtreft. Op exclusieve locaties, met goede service zoals een gratis welkomstdrankje  en garderobe én voor iedereen na afloop een goed gevulde goodiebag met veelal producten van lokale mede-ondernemers erin. Ook zijn er gratis stoelmassages en andere verrassingen zodat je echt waar voor je geld krijgt.”

Via www.facebook.com/thirties word je op de hoogte gehouden, kan je foto’s van de Kick Off bekijken en je tickets verkrijgen. Bij elk ticket zijn garderobe, parkeren, goodiebag en een welkomstcocktail inbegrepen. De dresscode luidt casual chique, dus geen gala maar wel stijlvol.
 
Er zal hoogstwaarschijnlijk geen deurverkoop zijn dus koop snel je kaartje hier!

Thirties – The Summer Edition
Zaterdag 9 juni
Duinlust, Duinlustweg 16,2051 AA Overveen
Tijd: 17.00 – 02.00 (Party & Food) of 21.00 – 02.00 (Party)
Entree: 25,- inclusief cocktail, goodiebag, parkeren en garderobe of 40,- inclusief barbecue, EK op groot scherm, cocktail, goodiebag, parkeren, garderobe en 4 uur langer feest
Publiek: 25-40 jaar
Thirties wordt georganiseerd door www.flexcited.com
Heb je geen BOB maar wil je toch in je eigen auto naar huis worden gereden?  Mail dan info@rentabob.nl met als onderwerp Thirties!



 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws