Ook WTTF festival verlaagt entreeprijs

frank | 30 mei 2012
headlinesWie de zomer nu nog niet in zijn bol heeft gaat dat nu wel krijgen: een kaartje voor Welcome to the Future Festival wordt per direct goedkoper door de komende wetswijziging die per 1 juli 2012 ingaat, waarbij is besloten dat de BTW op ticketprijzen mag worden verlaagd van 19% naar 6%.
 
Er is behoorlijk wat om te doen geweest begin dit jaar, de tariefverhoging op ticketprijzen van de podiumkunsten. Ook dance evenementen kwamen er niet onderuit, met de festivalganger als grote verliezer.
 
Tot vreugde van ID&T kunnen ze nu melden dat deze wetswijziging wordt teruggedraaid, waardoor de ticketprijs van Welcome to the Future vanaf heden wordt verlaagd van  € 49,50 naar € 44,50. Dit werd eerder ook al voor Mystery Land gedaan.
 
Voor degenen die al een kaartje in hun bezit hebben: ID&T is in gesprek met de betrokken overheden om jullie ook te kunnen laten profiteren van dit voordeel. Mocht de oplossing er zijn dan ontvangt iedereen persoonlijk bericht.
 
Tickets zijn online hier verkrijgbaar. Kaarten zijn ook te koop bij Primera, check www.Primera.nl voor de voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws