Let the music control your mind!

frank | 1 juni 2012
headlines

Deze zomer hoef je niet naar Ibiza voor de ware house experience, elk weekend beleef je die gewoon in hartje Amsterdam bij Escape! Ook voor heerlijk eten kan je hier terecht: zowel bij Escape Caffe als de nieuwste hotspot Van Rijn die de eerste week van juli opent aan het Rembrandtplein.

Opening Kitchen & Bar Van Rijn eerste week van juli
Het voormalige Three Sisters café aan het Rembrandtplein opent in de eerste week van juli onder de naam Kitchen & Bar Van Rijn. Deze nieuwe hotspot valt onder het familiebedrijf van Escape en wil vanuit de open keuken de Hollandse pot serveren. Het oude pand wordt op dit moment volledig hersteld en teruggebracht in de sfeer van 1898, met een moderne twist. Op het plafond prijkt een zelfportret van Rembrandt opgebouwd uit gekleurde, akoestische tegels. In de keuken is een beeltenis van Saskia, de kunstenaarsvrouw, te zien. In Van Rijn, naast Escape Caffe en onder De Kroon zullen live-avonden op het programma komen te staan. Hou de Facebook pagina in de gaten voor updates en foto’s! www.facebook.com/vanrijnamsterdam

Nieuwe singles van Raymundo
Brainwash en Escape resident Raymundo brengt lanceert zaterdag 2 juni in Escape zijn nieuwste twee singles, Muzik en Can U Feel It. Check ze vast hier en let the music control your mind!
http://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-can-you-feel-it
http://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-muzik-sc-snippet
Hou ook www.facebook.com/escapeamsterdam en www.facebook.com/djraymundo in de gaten om op de hoogte te blijven.

Download de gratis Escape App voor privileges
Heb jij de gratis Escape App al op je iPhone gedowdload? Doen want je maakt grote kans op leuke goodies! Zorg dus dat je hem snel op je mobiel hebt staan, je registreert via de app én incheckt met de app als je bij Escape naar binnen gaat tijdens Brainwash. Laat hem zien aan de gastenlijstdame en je hoeft niet in de rij te staan! Eenmaal binnen en ingecheckt met je app maak je daarnaast kans op dé gratis Brainwash Mix by DJ Raymundo, een drankje aan de bar en kans om op het VIP deck uitgenodigd te worden! Download hem dus snel in de iTunes store.

Brainwash: let the music control your mind!
Op zaterdag 2 juni lanceert Escape eindbaas Raymundo zijn tracks Muzik en Can U Feel It! Frederik Abas, MC Choral en VJ Joury G staan hem bij en Danney Canova host de deLux zaal! De week erop is Plastic Funk in het huis, hij sluit in Escape zijn World Tour af! Raymundo, Saxy Mr S on Sax, MC Choral en VJ Joury G zijn ook present en Danney Canova zal deLux onder handen nemen. 16 juni staan Raymundo, Benny Royal en Paul Sparkes achter de decks en doet Miss Bunty het woord. Delux wordt gehost door Danney Canova. Op 23 juni nodigt Raymundo niemand minder dan Marc Benjamin uit die samen met Miss Bunty en Danney Casova in deLux voor een knallende zaterdagavond gaat zorgen. Zaterdag 30 juni komen de Sick Individuals de maand juni in stijl afsluiten. Raymundo, Saxy Mr S, MC Choral en Kazzikasz zorgen voor support, VJ Joury G zit weer aan de knoppen voor de beelden en Martino Rosso maakt er een eclectic feestje van in Escape deLux.

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en de andere events op de vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws