DJ Roulette

Jesse | 7 juni 2012
headlines

Artiesten over de hele wereld kunnen met DJ Roulette optreden op Extrema Outdoor, via een live verbinding met het festival.

Op dancefestival XO Live, voorheen Extrema Outdoor, wordt een nieuw en innovatief concept gelanceerd: DJ Roulette. Artiesten over de gehele wereld kunnen middels een live-verbinding op het festival optreden en strijden om een plek op XO Live 2013. 'Extrema is op zoek naar vernieuwing, meer live-optredens en nieuwe talenten. DJ Roulette brengt het allemaal samen!', aldus Marcel Mingers, directeur van Extrema. Het festival vindt plaats op zaterdag 14 juli in Aquabest.

xo

Met DJ Roulette treedt de dj via live stream op. Het optreden wordt geprojecteerd in het XO Lab op het festivalterrein, met uiteraard een dansvloer ervoor. Het publiek op het festival is de jury en kan de artiest dus wegstemmen. De dj die het langst mag blijven draaien, wint een optreden op XO Live 2013. Verder wordt er nog een exclusief dj-apparatuurpakket ter waarde van ruim 2000 euro van het beroemde merk Native Instruments (onder meer bekend van Traktor) verdeeld over de nummers een, twee en drie.

Wil jij optreden op XO Live? Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden over de inschrijfprocedure en alle andere relevante zaken op de speciaal daarvoor bestemde website dj-roulette.com. Dj's uit alle genres en alle landen zijn welkom. Inschrijven kan nog tot vrijdag 26 juni.

Uit alle inzendingen worden er 49 gekozen die worden uitgenodigd om op het festival een mini-optreden te doen via de live stream. Iedereen die zich inschrijft maakt sowieso kans op twee van de honderd kaarten voor Extrema Outdoor 2013. En mensen die zich buiten Duitsland, Nederland en België inschrijven maken zelfs kans op twee vliegtickets naar het festival, inclusief twee entreekaarten en hotelovernachting.

Check ook www.extrema-outdoor.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws