En de Dutch Techno Award gaat naar....

SusanneW | 8 juni 2012
headlines


Donderdagavond werden in Odeon de Dutch Techno Awards uitgereikt. O.a. Speedy J, Joris Voorn en Steve Rachmad vielen in de prijzen.
 

De Dutch Techno Awards zijn een initiatief van de Amsterdamse online technozender XT3 Radio, die met deze awards alle hardwerkende dj’s, producers, labels en organisatoren binnen de Nederlandse technoscene eens extra in het zonnetje wil zetten.
 
In de afgelopen weken kon via de website van de Dutch Techno Awards worden gestemd op 56 genomineerden, verdeeld over 14 categorieën. En donderdag werden de winnaars bekendgemaakt tijdens een dik feestje in de Amsterdamse Odeon. Dit zijn de winnaars van 2012:
 
Beste DJ: Speedy J
Beste Producer: Egbert
Beste Live Act: Counterpart
Beste Label: Electric Deluxe
Beste Exportartiest: Joris Voorn
Beste Locatie: Gashouder
Beste Geluid: Trouw
Beste Festival: Awakenings Festival
Beste Techno Programmering: Free Your Mind
Beste Indoor Event Klein: Dekmantel
Beste Indoor Event Groot: Awakenings
Beste Nieuwe Evenement: Chateau Techno
Beste Nieuwe Artiest: Ici Sans Merci
Dutch Techno Special Achievement Award: Steve Rachmad
 
Een prima gelegenheid om nog eens zo’n mooie classic van Special Achievement Award-winnaar Steve Rachmad af te stoffen. De track ‘Astronotes’ wordt, net als de rest van zijn album ‘Secret Life Of Machines’ uit 1995, binnenkort opnieuw uitgebracht. In geremasterde vorm, inclusief vier remixen en vijf digitale bonus tracks. In aanloop naar de releasedata 11 juni en 25 juni, vind je hier iedere dag nieuwe voorproefjes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws