Beatloverz

Jesse | 14 juni 2012
headlines

Beatloverz – Rise of the Fallen, vindt plaats op zaterdag 6 oktober in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam. Reis terug naar het jaar 200 na Christus.

Er zal een laatste battle worden gehouden. Stel je eens voor, de dj’s die als gladiatoren de strijd met elkaar aan gaan om de laatste battle van het Romeinse tijdperk uit te vechten. Op 6 oktober 2012 vindt de vijftiende editie van Beatloverz plaats in het Sportpaleis Ahoy Rotterdam. Het zal volledig worden omgetoverd naar een Romeins theater. Alles zal aanwezig zijn, de Arena, de Pit en een Forum. In de Pit werden vroeger de gladiatoren getraind, hier zullen de rauwste gevechten worden geleverd. Het Forum zal een ruimte zijn waar je kan relaxen, zoals de Romeinen dit vroeger deden.

Kaarten kosten 39 euro ex fee in de voorverkoop. De Silver tickets kosten 49 euro ex. fee. Hierbij krijg je 5 consumptiemunten ter waarde van 14 euro, toegang via een aparte, snelle ingang en toegang tot het exclusieve guestdeck. De Golden ticket 89 euro ex fee. Met een Golden ticket kan je onbeperkt drinken (Bier,Fris,Wijn, Red bull, Rum, Vodka en Whiskey), krijg je toegang via een aparte, snelle ingang. Verder krijg je de exclusieve CD van Beatloverz en toegang tot het Golden VIP Deck. De eerste battles zijn bekend:

The Arena: Roog VS Leroy Styles
The Arena: Vato Gonzalez VS Real El CanariO

The Pit: Flexican VS Sef
The Pit: Yellow Claw VS Valerio Zeno
The Pit: Dyna VS Lady Bee

Check ook www.beatloverz.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws