HudMo en Lunice bundelen de krachten

SusanneW | 11 juni 2012
headlines


De twee beatslicers brengen onder het alias TNGHT een gezamenlijke ep uit, die je speakers behoorlijk op de proef zal stellen.

 

Heb je goedkope speakertjes, een nog te repareren scheur in de gevel van je huis of een sterretje in de voorruit van je auto? Dan raden we je aan om de volumeknop bij deze ep van TNGHT niet voluit te zetten. Want de Schotse Warp-producer Hudson Mohawke en het Canadese Mad Decent-talent Lunice trokken in de studio een niet misselijk blik loeizware baslijnen los en overgoten dat met een portie aanstekelijke, wazige effects en vocals. Zoveel bass op één ep, is dat eigenlijk niet gevaarlijk?
 
Na een vage teaser eerder dit jaar en het voorproefje ‘Bugg'n’, zette het label Warp vandaag een mini-mix online met de vijf tracks van de nieuwe ep (ook ‘TNGHT’ getiteld), die rond 23 juli uitkomt op de labels Warp en LuckyMe. Het duo stond al op het SXSW-festival en maakt vanavond hun debuut in het Verenigd Koninkrijk. Hopelijk binnenkort ook live met een dikke subwoofer bij jou in de buurt te zien…


Facebook TNGHT

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws