Geen Stekkerfest vrijdag

Jesse | 19 juni 2012
headlines

Het event Stekkerfest annuleert de vrijdagavond. Daarmee word het nu nog maar een dag. Wel is Vive la Fête toegevoegd aan het zaterdagprogramma.

Nooit geschoten is altijd mis, maar de ambitie om van het meest eigen en aardige festival van Nederland een tweedaags spektakel te maken, is helaas gestrand. Stekkerfest kon het zich niet permitteren om de vrijdagprogrammering door te laten gaan met het huidige aantal verkochte kaarten, te meer omdat de verkoop voor de zaterdag juist erg goed loopt.

vive la fete

Daarom is er besloten om de vrijdagavond geen doorgang te laten vinden. Wel is het gelukt om headliner Vive la Fête naar de zaterdag te verplaatsen. De droom van een tweedaags festival is voor dit jaar onder deze omstandigheden een brug te ver gebleken, maar door deze doorboeking is de zaterdagprogrammering extra dik. Consequentie is dat Skip&Die, die niet op de zaterdag konden komen spelen, en La Boutique Fantastique komen te vervallen. Daarmee worden twee dagen stekkerplezier gecondenseerd tot een overvolle dag op de nieuwe locatie Park Voorveldse Polder. De mensen die voor de vrijdag een kaartje hebben gekocht zijn tegemoet gekomen en kunnen uiteraard op zaterdag 14 juli komen genieten van Stekkerfest! De complete programmering voor Stekkerfest (zaterdag 14 juli) wordt daarmee:

Vive la Fête (live)
Junior Boys (DJ-set)
Alexander Kowalski (live)
Axel Boman vs Petter
Steve Rachmad
Maelstrom
Mercury
Prins Thomas
Sascha Funke presents: Saschienne (live)
Daily Bread (live)
030303 DJ's
Freek Fabricius
Funckarma
Kelpe (live)
Pitto (live)

Cinnaman
Lustige Lola & Weltschmerz
Johanna Maria
Palmbomen (DJ-set)
Jay Baron
SHMLSS
Meester Moeilijk
Nuno dos Santos
Eric de Man
Mr. Fox
Paul Niezen & Elias
Alex Supertramp
Klapsandwich
Daniel Zuur
Ambitiebeesten
Foursight
Haarbaarbaar
Saux
Axidant

Check ook www.stekkerfest.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws