Haarlem Ordinair verovert Nederland

frank | 22 juni 2012
headlinesHaarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, blijkt exportwaarde te hebben. Op 30 juni vindt bij het LVC in Leiden namelijk het evenement Leiden Ordinair plaats, georganiseerd door de Kamelenteenmannen van Barry Badpak. 


Ook dit is een pikante tegenhanger van een culinair evenement. Het thema van Leiden Ordinair is Kermisklanten, dit is hetzelfde thema als Haarlem Ordinair in 2011 had. En wie traden er toen op in Haarlem? Juist, de heren van Barry Badpak! Toeval?

Haarlem Ordinair organisator Frank Böhm. “Toen ik hoorde over de Leidse variant en vervolgens de flyer zag, was ik wel even verbaasd. Je ziet gewoon dat ze ons idee klakkeloos overnemen. De aanleiding, de naam en zelfs het thema, alles is hetzelfde. Maar ik zie het nu maar als een compliment. Kennelijk is ons concept zo sterk dat ook andere steden er voor vallen.”
 
Haarlem Ordinair is immers niet voor niets al zeven jaar dé smerige smaakmaker tijdens Haarlem Culinair. Ook op deze 2012 editie spettert het morsige braadvet je weer tegemoet. Na de thema’s Rellen met Frikandellen, Supermarktmeisjes, Op de Camping en De Kermisklanten verbouwt het team van Haarlem Ordinair vrijdag 3 augustus het Patronaat om tot een zomers spektakel. Het thema luidt dan ook Vamos a la Playa, van St. Tropez tot aan Chersonisos! 

Verwacht dus ook dit jaar een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als ie opgediend wordt. Een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s & 90s party, verkleedpartijtje, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café in één.  Een genadeloze kater wordt door de organisatie gegarandeerd! Trek dus je foute bikini, jaren 90 zwemslip of tijgertanga aan en verschijn vrijdag 3 augustus bij de geheel vernieuwde kleine zaal van het Haarlemse Patronaat, want je weet: “Haarlem Ordinair, het enigste feest waar je ech jezelf ken zijn.”

VIP tafels extra ordinaire
Haarlem Ordinair vindt dit jaar voor het eerst plaats in de grote zaal van het Patronaat. Hierdoor is er extra capaciteit vrijgekomen die de organisatie in wil zetten door het verkopen van VIP tafels ‘extra ordinaire’. Wil jij met je vrienden, collega’s of voetbalteam op een unieke manier genieten van Haarlems unieke lofzang op de wansmaak? Of huur je liever met 100 man het complete balkon af om je eigen feestje te bouwen met zicht op de meute in de zaal? Mail info@flexcited.com voor meer info.
 
Haarlem Ordinair – Vamos a la Playa
Van St Tropez tot aan Chersonisos
Vrijdag 3 augustus 2012 
22.00-04.00
DJ’s: Short & Bald DJ Team & special guests
Muziek: 80s, 90s, fout, house, meezingers
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem

www.facebook.com/haarlemordinair 
Voorverkoop: www.patronaat.nl


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws