Smeerboel

Jesse | 26 juni 2012
headlines

Smeerboel maakt de programmering bekend van de komende editie, die plaats vindt op 8 september op Strand Oog in Al bij Utrecht.

Natuurlijk sluit je ook dit jaar het festivalseizoen weer af met Smeerboel. Met het vertrek van Strand Oog in Al is Elevation Events op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en die hebben ze gevonden, namelijk om de hoek! Ze verhuizen naar de overkant van Strand Oog in Al naar Festivalpark Leidsche Rijn. Een locatie met veel groen waar ze helemaal hun gang kunnen gaan.

michel de hey

Smeerboel kan worden gezien als de 'speeltuin voor grote mensen'. Dit jaar zal hier extra veel aandacht aan besteed worden. Verwacht naast een geweldige muzikale invulling de grootste rariteit op het meeste intieme festival van Nederland. Dit jaar is er een bredere muzikale programmering. Zo zal de openluchtstage multifunctioneel zijn: van heerlijke diepgaande house tot funky techhouse! Natuurlijk moeten we ook pompen en daarvoor is er de technotent. De verbreding is te vinden in dupstep en hiphop. Zo zal Resist een eigen dubstepstage hosten en komt er een hiphop stage waar je alle bangers van vroeger tegenkomt. Kaarten kosten 29,50 euro in de voorverkoop.

Line-up:

Open Air
Michel de Hey
Lauhaus
Wouter de Moor
Boris Werner
MFD (David Labeij & Julien Chaptal)
Invite
Many and More
Klemtoon
Onno Splinter

Techno
Steve Rachmad
Secret Cinema
Anton Pieëte
Egbert
Paul Boex
Erik Heijting

Dubstep, hosted by Resist
Gomes
TB6K
Brutuzz
Akkachar
Addergebroed
12Gauge
Mc Sampiee

Hiphop, hosted by Boombox
Rico & Kubus
Vaak Skaffa
Lauwe Papi's
Propo '88
DJ Verb

Meer info op www.elevation-events.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws