8Bahn Area Festival

Jesse | 26 juni 2012
headlines

Het 8Bahn Area Festival gaat stunten, want twee bezoekers kunnen op het event naar binnen op 1 ticket. Scheelt je ook weer wat.

Een festival op de mooiste locatie van Nederland, met camping en een hele toffe programmering moest de onderscheidende factor worden in het drukke festival-landschap van Nederland. Is het de crisis voor het festival, met techno grootheid Robert Hood als headliner? Kan men kwaliteit niet meer onderscheiden van kwantiteit? Zit het EK in de weg? Het zijn vragen die vele festival organisatoren zichzelf stellen. Niet voor niets zet bijna elke organisator de btw verlaging per direct door in de ticketprijs. Zou het helpen?

8Bahn Area Festival kiest voor de volgende oplossing: twee personen mogen binnen komen op 1 kaartje. Oftewel; heb je of koop je een weekend-camping ticket? Dan kan je een vriend of vriendin meenemen op datzelfde ticket. Dat betekent voor € 63,- met z'n twee een heel weekend 8Bahn Area Festival. Ook voor de dag+nacht tickets geldt twee bezoekers op één ticket. Liever een geslaagd festival met voldoende bezoekers dan schrappen in de unieke muzikale en culturele programmering of de kwaliteit van randzaken als geluid, aankleding en faciliteiten!

De volgende voorwaarden gelden voor de 2=1 actie:

De actie geldt voor alle verkochte en nog te verkopen tickets (weekend-camping ticket en dag+nacht ticket)
Je moet tegelijk met je vriend/vriendin naar binnen
De capaciteit op de camping blijft hetzelfde, wat betekent dat er nu nog slechts 150 weekend-camping tickets beschikbaar zijn.
Let op: de 2=1 actie geldt niet voor gastenlijst e-tickets

Meer info op www.8bahnarea.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws