Lange nachten bij Escape in juli

frank | 29 juni 2012
headlinesNa het strand, festival of terras hoef je deze zomer nog niet naar huis: Escape opent haar deuren elke donderdag tot en met zondag zodat je het maximale uit je zomer kan halen! Bar & Kitchen Van Rijn opent daarnaast in juli, Raymundo viert zijn verjaardag én ergens in juli zal Reveal de magische meilpaal van 100.000 bezoekers gaan halen. Er gebeurt weer genoeg dus komende maand in Escape!


Opening Kitchen & Bar Van Rijn eerste week van juli
Het voormalige Three Sisters café aan het Rembrandtplein gat vanaf 9 juli onder de naam Kitchen & Bar Van Rijn proefdraaien. Een maand later is de officiële opening. Deze nieuwe hotspot valt onder het familiebedrijf van Escape en wil vanuit de open keuken de Hollandse pot serveren. In Van Rijn, naast Escape Caffe en onder De Kroon zullen live-avonden op het programma komen te staan. Hou de Facebook pagina in de gaten voor updates en foto’s! www.facebook.com/vanrijnamsterdam

Download de gratis Escape App voor privileges
Heb jij de gratis Escape App al op je iPhone gedowdload? Doen want je maakt grote kans op leuke goodies! Zorg dus dat je hem snel op je mobiel hebt staan, je registreert via de app én incheckt met de app als je bij Escape naar binnen gaat tijdens Brainwash. Laat hem zien aan de gastenlijstdame en je hoeft niet in de rij te staan! Eenmaal binnen en ingecheckt met je app maak je daarnaast kans op dé gratis Brainwash Mix by DJ Raymundo, een drankje aan de bar en kans om op het VIP deck uitgenodigd te worden! Download hem dus snel in de itunes store.

Vrijdag 6 juli: B.O.A
B.O.A. staat voor Beats Of Angels, kortom een kwaliteitsavond vol vrouwelijke DJ’s in Escape! Met Marcella, Miss Monica en Anya en de uplifting vocalen van MC Choral wordt dit een bijzondere avond die je niet mag missen!

Brainwash: let the music control your mind!
Op zaterdag 7 juli vind je Raymundo, Tomboy vs Larz en Vika Kova bij Escape. Kazzikasz doet de percussie en in deLux is het Danney Canova die de beats dropt. De week erop, zaterdag 14 juli, zijn het Raymundo en Frederik Abas die in de booth staan. Samen met Costar on Sax en MC Pryme wordt het een klappertje! Delux: Danney Canova. Zaterdag 21 juli nodigt Raymundo dj Blondt uit om mee te draaien. Ook Thomas Hensbroek heeft een spot in de line up veroverd. Saxy Mr S doet de sax en Miss Bunty spreekt het publiek toe. In deLux is het Martino Rosso die het allermooiste feestje bouwt. 28 juli wordt een bijzondere avond want dan viert resident Raymundo zijn verjaardag! Gabriel & Castellon, Marc Benjamin, Marcella, Radikal Roy, Mark JR, Jehtro Gahlung, Ebbo Riginal, MC Choral en in deLux Danney Canova zijn er allemaal bij!

Reveal verwelkomt 100.000ste bezoeker
Na 2,5 jaar volle zalen en meer dan 130 edities is het grote moment bijna daar… Ergens in juli zal Reveal de magische meilpaal van 100.000 bezoekers gaan halen. Dit zal groots gevierd worden!  Houd de facebook pagina van REVEAL de komende weken goed in de gaten. Hier zal bekend gemaakt worden wanneer de verwachte mijlpaal gehaald zal worden. Eén ding is zeker: de 100.000e bezoeker van Reveal zal flink in het zonnetje worden gezet! www.facebook.com/reveal.escape

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en de andere events op de vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws