Roze Zaterdag met Girlesque

frank | 4 juli 2012
headlinesCafé De Lange Heer presenteert met trots: Girlesque voor de Heer. Hét gratis gay-girl buitenevenement van Roze Zaterdag Haarlem!

’s Middags host Disco Bingo vanaf 15.00 het podium met presentatie van upcoming drag queen Janey Jacké. Doldwaze avonturen en acts met deze fabulous drag uit Volendam. Bingo spelen maar dan met liedjes in plaats van cijfers. Updates en foto's vind je op Facebook.

Bij de Disco Bingo zijn prijzen te winnen met af en toe een ondeugend tintje. De Disco Bingo neemt ons mee door alle facetten van de gaymuziekscene. De gay top 100, songfestivalkrakers, discoclassics en natuurlijk Nederlandstalige nummers gezongen door de gay iconen van het land.

Het avondprogramma wordt gehost door feestorganisatie Girlesque uit Amsterdam.  Speciaal voor dit evenement haalt Girlesque grote namen uit de Amsterdamse techno scene naar Haarlem: Lupe, Sandrien & Carlos Valdes en Wannabe a Star met haar pompende rauwe electro.
Ook de underground lesboscene van Amsterdam is vertegenwoordigd met de dames van YARRR. Zij bijten het spits af met hun mix van rock'n'roll, indie, electro trash, hip hop, old skool, r'nb, house, pop en dubstep.

Wat je kan verwachten van Girlesque is sexy burlesque entertainment vermengd met dirty disco, acid house en techno.
En alsof dit nog niet genoeg is organiseert De Lange Heer de V.I.G. After (voor very important gays) met Girlesque favoriet Polly F. en knaller When Harry Met Sally.
 
Kortom Girlesque voor de Heer viert de verschillen extra hard en sexy!
 
Girlesque voor de Heer
Zaterdag 7 juli 2012 | 13:00 – 23:00 | GRATIS
Buitenpodium Café de Lange Heer, Lange Herenstraat 6, Haarlem
150 meter van het station
Facebook event

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws