Finalisten Vinylized 2012 bekend

marcel | 4 juli 2012
headlines


De vijf finalisten van Vinylized 2012 zijn bekend: Knarsetand, Ganzevour, Daniel Zuur, Zoutman en Etcha zijn door de jury uit honderd inzendingen gekozen als de Final Five van 2012. De tracks van deze Final Five zijn gemasterd bij SAE Institute en te beluisteren op de site www.vinylized.net.
 
Het publiek kan tot woensdag 1 augustus stemmen op zijn of haar favoriet. De stem van de jury en die van het publiek bepalen wie de winnaar wordt van Vinylized 2012. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 3 augustus in het radioprogramma Ministry of Beats. De release van de winnende track is tijdens aankomend Amsterdam Dance Event.
 


Bij SAE Institute hebben de vijf finalisten een workshop over het produceren van dance gevolgd onder leiding van Roger Martinez en engineer Marco Antonio Spaventi. Daarna hebben de Final Five ieder een dagdeel met engineer Bartosz Sztandar in de studio gezeten om hun tracks te masteren. Op vrijdag 13 juli zijn de finalisten te gast bij Ministry of Beats op Decibel FM.

De competitie wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd door GRAP om veelbelovende Nederlandse dance producers de kans te geven hun muziek onder de aandacht te brengen van publiek, media en muziekindustrie. De jury bestaat uit o.a. Michel de Hey, Juan Sanchez, Marnix Bal en dj Estroe.
 
Vinylized

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws