WLC invites Sasha

Jesse | 5 juli 2012
headlines

Een strandfeest van WLC is er altijd al een voor in de boeken, dit wordt er een als in the ‘Never Ending Story’. Op zondag 15 juli komt superster dj Sasha naar het strand van Bloemendaal.

In een sterrenstelsel lang, lang geleden en ver, ver weg was er een handjevol gevleugelde pioniers in het elektronische geluid. Deze pioniers hadden de kracht hun publiek mee te voeren naar een betere wereld In het tijdperk van de ‘second summer of love’, zwaaiden supersterren als Carl Cox, Danny Tenaglia en Sasha met hun scepter. WLC haalt laatstgenoemde voor een waanzinnige editie naar het Nederlandse strand. Vorig jaar zette hij een grandioze set voor een uitzinnig publiek weg. Dit jaar belooft ook alles behalve een krakerige geschiedenisles te worden.

sasha

Pole Folder is een naadloze aanvulling op Sasha. De nummer 1 dj van België draait moddervette house. Hij komt voort uit de muziekstroming die Sasha praktisch eigenhandig op de kaart heeft gezet, Progressive. Zo tekende hij bijvoorbeeld voor de allereerste compilatie van John Digweeds Bedrock, Zero Gold. Folder staat voor melodieuze techno, intense house, warme grooves en breakbeat beats. Een Berlijn-Cologne-Brussel connectie maakt hem invloedrijk aanwezig in de Europese dance scene.

Strandclub Woodstock 69, internationaal boeking- en productiebureau Labyrinth en CLICK, de techno-organisatie van het moment, bundelen hun krachten en visie onder de naam WLC. Onder deze naam brengen ze kwaliteitsfeesten en concepten in Nederland, België en verder de grenzen over. Kaarten voor WLC invites Sasha kosten 20 euro in de voorverkoop.

Check ook www.woodstock69.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws