De Partyscene Party Top-3

marcel | 12 juli 2012
headlinesElke week selecteren we drie interessante feesten uit onze partyagenda. Met tijdens komend weekeinde aandacht aan twee toffe festivals in respectievelijk Amsterdam en Utrecht, plus een bijzondere clubgig: die van Henrik Schwarz in de Maasstad.

 
Sinds de verschijning van zijn remix voor Coldcut’s ‘Walk a Mile in my Shoes’ ft. Robert Owens, is de heldenstatus van Henrik Schwarz in (deep)houseland onaangetast. Er verscheen o.m. een prachtige DJ Kicks-mix van de Duitse dj/producer en hij remixte zich het apenzuur, naast fantastische collaboraties met o.a. DJ Dixon, Ame en niet te vergeten pianist Bugge Wesseltoft. Zaterdag doet-ie een clubgig in Rotterdam, en reken maar dat het een lekker lange, oceaandiepe housesessie wordt.
 
Naast diverse toffe clubnachten op vrijdag- en zaterdagavond, zijn er diverse festivals gaande. Heb je geen zin om helemaal naar het festival der festivals te rijden; Dour, op de Belgisch/Franse grens - van donderdag t/m zondag, dan kun je ook je heil zoeken in het Vrij Festival in het altijd leuke Olympische Station op vrijdag of, even verderop, het Stekkerfest in de Utrechtse Voorveldse Polder op zaterdag.

 

1. Henrik Schwarz 
Waar: Toffler, Rotterdam.
Wanneer: vrijdag 13 juli.
Line-up: Melon, Henrik Schwarz
Entree: 15 euro

2. Vrij Festival
Waar: Olympisch Stadion, Amsterdam
Wanneer: vrijdag 13 juli
Line-up: O.a. Kakkmaddafakka, Tensnake, Crazy P, Subb-an, Maceo Plex, Gabriel Ananda, Vidya, Fady Ferraye, Sander Kleinenberg, Dimitri en een waanzinnige live-show van 2 Man en 1 Paardenkop!! ;-)
Entree: 42,50 euro

3. Stekkerfest
Waar: De Voorveldse Polder, Utrecht.
Wanneer: zaterdag 14 juli
Line-up: O.a. 030303 dj's, Cinnaman, Eric de Man, Funckarma, Junior Boys, Meester Moeilijk, Nuno dos Santos, Prins Thomas, Saschienne, SHMLSS, Steve Rachmad, Weltschmerz, Live: Alexander Kowalski, Kelpe, Mercury Rev, Petter, Pitto, Vive la Fete
Entree: 32,50   

Dit is nog maar een glimp van de vele uitgaansmogelijkheden die je in onze partyagenda kunt vinden! Have fun!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws