Nieuw album, tour en Lovers Melt-mixtape Flying Lotus

SusanneW | 18 juli 2012
headlines


‘Until The Quiet Comes’ komt op 1 oktober uit en de albumtour doet op 4 november Paradiso in Amsterdam aan. Ook dropt Flying Lotus aankomende maandag de derde editie van zijn mixtape-serie.
 
Altijd fijn, een muzikant die een beetje meedenkt met muziekjournalisten: Steven Ellison a.k.a. FlyLo maakte vandaag -lekker handig- al zijn nieuwtjes in één keer bekend.
 
Zo kwamen er details naar buiten over ‘Until The Quiet Comes’, de opvolger van ‘Cosmogramma’ uit 2010 en volgens Ellison zelf een ‘collage of mystical states, dreams, sleep and lullabies’. O.a. Thom Yorke en Jonny Greenwood van Radiohead, Thundercat en Erykah Badu werkten mee aan het album. De release is op 1 oktober via Warp en de Amerikaanse beatslicer komt ons de tunes zelf presenteren op 4 november in Paradiso.
 
Aangezien dat nog best een tijdje duurt, kondigde FlyLo ook gelijk maar even de derde editie van zijn broeierige mixtape-serie ‘Lovers Melt’ aan via Twitter. De mix zal vanaf komende maandag gratis beschikbaar zijn (waarschijnlijk via website van zijn label Brainfeeder) en lijkt een vaste jaarlijkse traditie te worden in de zomermaanden.
 
Om vast in de stemming te komen kun je hier 'Lovers Melt I en II' nog eens terugluisteren. En voorproefjes op het nieuwe album zijn op de achtergrond te horen tijdens een kort interview voor Pitchfork (5:30).


 
Tracklist ‘Until The Quiet Comes’
01 All In
02 Getting There [ft. Niki Randa]
03 Until the Colours Come
04 Heave(n)
05 Tiny Tortures
06 All the Secrets
07 Sultans Request
08 Putty Boy Strut
09 See Thru to U [ft. Erykah Badu]
10 Until the Quiet Comes
11 DMT Song [ft. Thundercat]
12 The Nightcaller
13 Only if You Wanna
14 Electric Candyman [ft. Thom Yorke]
15 Hunger [ft. Niki Randa]
16 Phantasm [ft. Laura Darlington]
17 me Yesterday//Corded
18 Dream to Me
 
Website Flying Lotus

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws