Exxellent

Jesse | 7 augustus 2012
headlines

De Nijmeegse club Matrixx opent het clubseizoen op zaterdag 8 september met een gratis editie van het succesvolle concept Exxellent.

Terwijl het festivalseizoen in volle gang is, is Matrixx alweer bezig met het programma voor het clubseizoen. De kick-off van de Matrixx zal door niemand minder dan Sean Paul gegeven worden op 1 september tijdens Pure Pressure. Maar de Grand Opening van de Matrixx vindt plaats op zaterdag 8 september. Het langstlopende house concept van de Matrixx, Exxellent, nodigt dan iedereen uit om gratis het clubseizoen 2012 / 2013 in te luiden.

partysquad

Dat kan met The Partysquad, Vato Gonzalez & Mc Tjen, FeestDJRuud, Indiana, Jay Sunday & Casey Copa en Mc Ambush. Omdat het festivalseizoen en de zomer toch al duur genoeg zijn komt Matrixx met een welkom cadeautje voor iedereen: Gratis naar Exxellent Grand Opening. Er is geen voorverkoop. Als je na 01.00 uur binnenkomt, betaal je aan de deur €15,-. Kom je voor 01.00 uur, dan mag je gratis doorlopen., als je tenminste 18 jaar bent. Klein addertje onder het gras dus, maar dat mag de pret niet drukken.

Check ook www.matrixx.nl.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws