Fake set van David Guetta?

SusanneW | 13 augustus 2012
headlines


Daar gaan we weer….

Na het debacle rond Steve Angello en zijn ‘met het vuurwerk afgestemde vooropgenomen stukje dj-set’ op Dance Valley in 2011, is er opnieuw een filmpje opgedoken waarin een dj het publiek lijkt te belazeren.

Deze keer houdt een screenshot van de Franse dancegod David Guetta op het Belgische Tomorrowland 2012 de gemoederen bezig. Op het onderstaande beeld lijken alle vier de faders van zijn mengpaneel ‘dicht’ te staan, terwijl er toch wel degelijk muziek uit de speakers komt.
 
 
Zelf beoordelen kan in het onderstaande filmpje, rond 13:10. Loopt hij de boel te flessen of zou Guetta net zo’n plausibele uitleg (kuch) als Steve Angello hebben?


De collega's van Mixmag hebben het Guetta-team om uitleg gevraagd en zijn in afwachting van een antwoord.

*Update* Het bewuste filmpje is offline gehaald (nou, da's ook toevallig!). En inmiddels is de organisatie van Tomorrowland in de bres gesprongen voor de Fransman. Ook zij komen met het inmiddels bekende 'vuurwerkshow- verweer'.

Sander Landsaat, manager van o.a. Marco V en Nicky Romero, stond naar eigen zeggen in de booth bij Guetta die avond en reageerde ook op de Mixmag website. Volgens hem was het 'fader mysterie' het gevolg van een probleem met de stroomvoorziening, wat tien minuten stilte tot gevolg had: "als de stroom het dan weer doet, wil je de faders niet open hebben staan, zodat de muziek weer abrupt begint". In het originele filmpje was overigens niets te merken van een stilte op het moment dat de faders dicht stonden.

Dus mensen, kwam het nou door stroomuitval of door het vuurwerk? Het blijft een beetje een vaag verhaal....

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws