The Orb & Lee ’Scratch’ Perry in the mix

SusanneW | 13 augustus 2012
headlines


Ambientveteranen The Orb en reggae/ dublegende Lee ‘Scratch’ Perry slaan de handen ineen voor een zomerse, downtempo FACT Mix.
 

Zit je even niet op te letten; mis je bijna één van de opmerkelijkste podcasts die we dit jaar gaan horen. In een nieuwe editie van de FACT Mix-serie die vorige week online werd gezet, slaan de Britse ambientveteranen The Orb en reggae/ dublegende Lee ‘Scratch’ Perry, de handen ineen voor een zomerse mixtape, vol downtempo dub, electronica en soul.
 
Dat het stemgeluid van een 76-jarige Jamaicaanse muziekheld, die menig hiphopper, danceproducer en dubstepper in de afgelopen decennia heeft geïnspireerd, nog steeds prima bij hedendaagse elektronische producties past, bewijst deze FACT Mix nog maar eens een keer. Het is een voorproefje op een nieuw gezamenlijk album van The Orb en Perry, dat in september uitkomt en titel ‘The Orbserver in the Star House’ meekrijgt.
 
Lekker chillen met de ‘Mighty Upsetter’, Jaaaah, man… We mogen de podcast helaas niet embedden van FACT, maar je kunt ‘m hier luisteren en downloaden.
 
 
Facebook Lee ‘Scratch’ Perry

Website The Orb

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws