Corso moet weer begrip worden in Rotterdam

marcel | 15 augustus 2012
headlines
Terwijl de voormalige club Watt (en Nighttown) aan de Rotterdamse West-Kruiskade een centrum voor Chinees kunst- en cultuur is geworden
, bouwt de nabijgelegen club (Off_)Corso letterlijk en figuurlijk aan een nieuwe imago.
 
Sinds maandag 30 juli is club Corso (nieuwe naam) een aantal weken gesloten vanwege verbouwingen aan het pand. Ook zijn drie nieuwe programmeurs aangetrokken en is een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Op zaterdag 1 september is de Grand (re)Opening voor het publiek.
 
Het pand aan de Rotterdamse Kruiskade krijgt een flinke facelift, zowel van binnen als van buiten. Fris, modern en strak zijn de kernwoorden, zonder aan sfeer in te boeten. De grote zaal, de lounge, de toiletten, de rookruimte, de entree en gevel worden aangepakt; niets blijft onaangeraakt.
 
Waar Off_Corso de laatste jaren met externe organisatoren werkte, gaat Corso per 1 september uit van eigen kracht via drie eigen programmeurs: DJ Jeremaine S (bekend van concepten als Vintage, Hufters en Niko), Roger Brouwn, (Nieuwe Oogst, Donuts, Chickenwings, directeur Buma Rotterdam Beats Festival) en DJ Jeff Solo (bekend van concepten als DON, Bowery, No Rio en Non-Night, Now&Wow Fest).
 
In het nieuwe programma is de vrijdag gereserveerd voor de wat meer alternatieve stromingen als dubstep, hiphop, classics en disco. Op zaterdag kun je in de Corso terecht voor de betere techno, house en andere dansbare elektronische muziek. Ook de functie van poppodium wordt uitgebouwd, dus verwacht op zondag diverse verschillende soorten concerten en optredens van acts en bands.  
 
Corso Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws