Amsterdam Halloween

Jesse | 21 augustus 2012
headlines

De wereld vergaat vroeg dit jaar! De organisatoren van Amsterdam Halloween weten het zelfs heel precies: de Apocalyps voltrekt zich op zaterdag 27 oktober 2012. Er is dus geen tijd meer te verliezen.

Op deze historische dag vindt het Feest der Feesten plaats. Niet toevallig en voor de aller, allerlaatste keer. De grote FOX Amsterdam Halloween Parade vertrekt vanuit het centrum van de hoofdstad naar het Westerhorrorpark waar een gruwelijk slotfeest het einde der tijden inluidt. “The End is Near “ en Amsterdam zal het weten.

eng

Na de succesvolle zombiewalk in 2011 met meer dan duizend deelnemers, presenteren FOXlife en Amsterdam Halloween op zaterdag 27 oktober 2012 voor de tweede keer de grootste Halloween Parade van Nederland waarbij duizenden verklede mensen onder begeleiding van freaky gemuteerde voertuigen door de straten van Amsterdam strompelen. De parade eindigt op het Westergasfabriekterrein voor een speciale ceremonie, met aansluitend een spectaculair Halloween-feest in 3 zalen van Westerunie en Transformatorhuis. Dit feest , de Amsterdam Halloween Party, vindt dit jaar voor de 4e keer plaats en mag zich inmiddels het Halloween feest van Amsterdam noemen.

Deelname aan de Parade is gratis, maar voor het slotfeest moet een ticket gekocht worden. Voor degenen die dit allerlaatste feest voor de allerlaatste keer willen meemaken, heeft Amsterdam Halloween een speciale Early Bat actie. Vroege vleermuizen betalen slechts 17,50 voor een kaartje en deze verkoop start op 16 augustus om 08:00 uur. Van deze kaarten zijn er slechts 212 dus wees er snel bij. Overige kaarten kosten 24,50 in de voorverkoop.

Check ook www.amsterdamhalloween.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws