Jacked @ ADE

frank | 24 augustus 2012
headlinesAfrojack geeft op woensdag 17 oktober het startschot voor zijn Amsterdam Dance Event 2012 met Jacked in Paradiso. Afrojacks eigen evenement Jacked vond al plaats in onder andere Amsterdam, Las Vegas, Miami, Londen en op Ibiza. Nu brengt Afrojack Jacked voor het eerst naar het legendarische muziekpodium Paradiso.
 
Jacked groeide, sinds de introductie in juli vorig jaar uit tot een dance-evenement van wereldklasse. Er waren, in de VS en in Europa, twee spraakmakende Jacked tours, er waren het afgelopen jaar tientallen Jacked avonden in de beste clubs van de wereld, er is een gelijknamige radioshow op Radio 538, op het grootste radio station van Frankrijk, NRJ, en op het Amerikaanse Sirius XM.
 
Grammy winnaar Afrojack nodigde bij eerdere edities van Jacked gasten als David Guetta, Steve Aoki en Laidback Luke uit en gaf daarnaast de artiesten van zijn label Wall Recordings een hoofdrol. Ook voor deze editie presenteert Afrojack een Jacked-waardige line-up met o.a.: Quintino, Shermanology, Bobby Burns, Apster en Zawdi MC MC.
 
Met een spectaculaire show in Paradiso begint Afrojack het ADE met een stevig startschot wat de volgende vier dagen van het evenement nog zal doordreunen. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur via www.paradiso.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws