Sluit je zomer af bij Thirties

frank | 5 september 2012
headlines



Stel je voor, dansen met je vrienden in de zon op de rand van het hoogste duin van Bloemendaal! Het kan op zaterdag 8 september bij de Uitkijk: groot terras met schitterend uitzicht op de duinen en de zee in de verte, twee danszalen en de mogelijkheid om vanaf 19.00 het feest te beginnen met heerlijke Spaanse gerechten.


Thirties: feest voor ervaren dertigers
Thirties is het eerste exclusieve feest voor dertigers in Zuid Kennemerland. De uitverkochte Kick Off was op zaterdag 3 maart in een bijzondere locatie: Orangerie Elswout in Overveen. Een bezoeker omschreef deze eerste editie als volgt: “Precies het feest dat je verwacht als 30 plusser: stijlvol uit je dak kunnen gaan op een top locatie! Dit is wat Haarlem nog miste voor de dertigers.” Ook de tweede editie, op 9 juni bij landgoed Duinlust in Overveen, was een groot succes! De BBQ, overheerlijke cocktails, het gelijkgestemde publiek en de goede muziek, het hele plaatje klopte weer.

Laatste editie van 2012
Op zaterdag 8 september is het tijd voor de derde editie en tevens de laatste Thirties van 2012. Restaurant de Uitkijk, op het Kopje van Bloemendaal, wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een plek waar je met leeftijdsgenoten kan dansen, praten, eten en drinken. Even de zomer nabespreken voor de herfst weer voor de deur staat. Het geweldige terras, op het hoogste duin van Kennemerland, is dankzij megaparasols geheel overdekt, dus ook bij een spatje regen kan je genieten van het schitterende uitzicht op de duinen onder het genot van een hapje, drankje en uiteraard goede muziek.

Party & Food
Voor deze editie zijn er net als bij Duinlust twee soorten kaarten verkrijgbaar, met en zonder eten. Met een Party & Food ticket ben je vanaf 19.00 welkom en kan je genieten van heerlijke Spaanse gerechten (vis/vlees/vegetarisch) met brood en salade. Met Party tickets ben je vanaf 21.00 welkom. Voor beide tickets geldt dat je een gratis welkomstcocktail krijgt, een mooi gevulde goodiebag na afloop, gratis garderobe en gratis parkeren. Het feest eindigt om 02.00 zodat je nog wat aan je zondag hebt!

Artiesten en Thirties mix
Bij de ingang wordt je verwelkomd door dj Kes die vanuit zijn Glittergolf je vast in de stemming krijgt met zijn tunes. Buiten op het terras zal DaVinci de muziek verzorgen. Binnen is er boven de 80s & disco zaal waar o.a. DJ Mike van Loon (Hed Kandi) zijn vinyl platen meeneemt. Bezoekers kunnen in de bakken met platen hun eigen favoriete plaatje uitzoeken en die aan de DJ geven. Een unieke levende jukebox dus! Beneden is de housezaal, waar DJ’s FlexyFrank, DaVinci en special guest Dennis van der Geest hun beats laten horen. Van oude tot nieuwe house, alles komt hier voorbij. Muziek van toen tot nu dus! DJ DaVinci heeft voor Thirties een speciale 80s & 90s mix samengesteld die je hier kan beluisteren. 

Organisatie Flexcited
Organisator Frank Böhm van Flexcited.com is zelf een dertiger en weet dus wat de doelgroep zoekt: “Voor de drukker dertiger, met en zonder kinderen, die eens in de zoveel tijd wil stappen maar niet tot diep in de nacht heb ik Thirties bedacht. Even een avond ouderwets uit met je vriend(in) en vrienden, maar dan wel tussen leeftijdsgenoten. Ik wil deze verwende doelgroep een bijzondere avond bieden die hun verwachtingen overtreft. Op exclusieve locaties, met goede service en extra’s zoals gratis stoelmassages, RentaBOB en andere verrassingen zodat je echt waar voor je geld krijgt. Voor diegenen die hun verjaardag komen vieren heb ik een leuke actie: als je 9 kaarten koopt krijgt de jarige het 10e kaartje gratis plus een cadeau. Mail bij interesse voor 1 september naar info@flexcited.com”

Tickets & Dresscode
Via www.facebook.com/thirties word je op de hoogte gehouden, kan je foto’s en video’s van de Kick Off en Summer Edition bekijken en je tickets verkrijgen. De dresscode luidt casual chique, dus geen gala maar wel stijlvol. Wees op tijd met je scoren van je kaartje.

Thirties – The After Summer Edition
Zaterdag 8 september
Restaurant De Uitkijk,Hoge Duin & Daalseweg 6, 2061 AG Bloemendaal
Tijd: 19.00 – 02.00 (Party & Food) of 21.00 – 02.00 (Party)
Entree:
Party: 25,- inclusief cocktail, goodiebag, parkeren en garderobe
Party & Food: 40,- inclusief Spaanse gerechten, cocktail, goodiebag, parkeren, garderobe en 2 uur langer feest
Publiek: 25-40 jaar
Dresscode: casual chique
Word fan van de Facebookpagina voor de laatste info: www.facebook.com/thirties
Tickets 
Thirties wordt georganiseerd door www.flexcited.com
Alle Thirties info op een rijtje: www.flexcited.com/697/thirties/
Aftermovie Thirties – The Summer Edition 
Heb je geen BOB maar wil je toch in je eigen auto naar huis worden gereden?  Mail dan info@rentabob.nl met als onderwerp Thirties!


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws