Snoop Dogg stoft ‘DJ Snoopadelic’-alias af

SusanneW | 28 augustus 2012
headlines


Nu het EDM-virus epidemische vormen begint aan te nemen in de USA willen veel artiesten natuurlijk een graantje meepikken. Ook ‘DJ Snoopadelic’ is weer aan het mixen geslagen.
 

Blijkbaar verloopt de nieuwe carrière van Snoop Dogg als 'nieuw reggae-icoon' Snoop Lion toch niet zo voorspoedig als verwacht, want hij heeft zijn DJ Snoopadelic-alias ook weer uit de kast getrokken. Dit alter ego van Snoop heeft een voorliefde voor ‘euro tekno’, zoals de Amerikaanse rapper het zelf omschrijft.
 
Met de huidige populariteit van de poppy EDM-stroming in Amerika, waarbij zelfs verwende blonde Hilton-telgen zich een ware dj wanen, kan DJ Snoopadelic natuurlijk niet achterblijven met zijn shizzle. Via Facebook deed hij een oproep aan producers om hem tracks te sturen, waarmee hij de compilatie ‘Loose Joints’ maakte. Met dj-en heeft het allemaal bijzonder weinig te maken, maar er zitten wel een paar catchy tracks tussen en het zal hem ongetwijfeld weer wat lucratieve boekingen opleveren op festivals en in clubs.
 


Facebook Snoop Dogg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws