Get Lounged on Sunday

Jesse | 28 augustus 2012
headlines

Met alweer de derde editie in aantocht maakt Get Lounged on Sunday furore als het op zondagse gezelligheid aankomt.

Zondag 9 september staat de Viersprong voor de derde achtereenvolgende maand compleet in het teken van een ontspannende en feestelijke samenkomst, waarbij 'diversiteit' het absolute sleutelwoord lijkt tot succes. Voor 25 euro wordt er een zeer compleet arrangement aangeboden, waaronder een volledig verzorgd culinair buffet, een weloverwogen geprogrammeerd aanbod van muzikaal entertainment en actief amusement.

warren fellow

Het is de visie van drie organisaties om een middag /avond te verzorgen waarbij de bezoeker, na een eerste kennismaking met Get Lounged on Sunday, in het vervolg onherroepelijk als ambassadeur zal optreden. De Viersprong, Pure Music en Interlab Music vormen een zeer solide fundering als het gaat om het organiseren van een evenement waar kwalitatief alle facetten met elkaar in balans zijn.

Het programma voor zondag 9 september is er eentje om naar uit te kijken. Naast de ontspannende klanken van de Get Lounged band kun je een spetterend akoestisch optreden verwachten van de Swingers. De strak in het pak gestoken Swingers kunnen zowel versterkt als akoestisch/mobiel optreden. Het slotakkoord ligt dit keer in handen van dj/producer Warren Fellow. Speciaal voor deze gelegenheid zal Warren Fellow een overheerlijke groovy deep house set uit de hoge hoed toveren. Maar Get Lounged on Sunday heeft ook een absolute primeur te melden aangezien Warren Fellow, zangeres Mai en toetsenist De Joog voor het eerst live op de bühne hun, nog te releasen track: Everybody, ten gehore zullen brengen.

Meer info op www.getlounged.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws