'I Love Techno is I Love Techno niet meer'

marcel | 30 augustus 2012
headlines
De organisatie van I Love Techno heeft de eerste namen van artiesten, die acte de presence geven op de komende editie, op 10 november in Flanders Expo te Gent, bekend gemaakt. Het begrip techno is nog nooit zo ruim genomen.

 
‘I Love Techno is I Love Techno niet meer’, schrijft een vaste bezoeker van het techno-event op het forum van Resident Advisor. ‘Echte minimal en tech-house worden sinds 2006 niet meer geprogrammeerd’, schrijft een ander.
 
Het grootste indoor dance-event van België is sinds de eerste aflevering in 1995 onverminderd populair en verkoopt nog elke editie uit. Aan de kwaliteit van de line-up ligt het ook niet, met grootmachten binnen de nieuwe elektronische muziek, als Flying Lotus, Zeds Dead en Erol Alkan - tevens samensteller van de I Love Techno-cd van 2012, op het affiche. Maar is het allemaal nog wel techno genoeg?
 
Wij vinden van niet, en herinneren ons een verpletterend optreden van technogoeroe Dave Clarke (traditiegetrouw, komende aflevering ook aanwezig), tijdens de editie van 2000 in de Red Room. Gaat hij ook in 2012 de eer voor de organisatie redden? 


Eerste namen I Love Techno 2012:
Vitalic (Live), Netsky (Live), Nero (DJ set), Modeselektor (Live), A-Trak, Dave Clarke, Erol Alkan, Flying Lotus (Live), Gesaffelstein (Live), The Magician, Zeds Dead, Dada Life, Tnght (Live), Camo & Krooked (DJ set) en SCNTST.
 
I Love Techno 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws