Warehouse77

Jesse | 30 augustus 2012
headlines

Op zaterdag 15 september zal Undercurrent in Amsterdam Noord volledig worden omgetoverd tot waardige thuisbasis van Warehouse77. Classy drinks en soul beats op deze intieme kick-off.

1977, het jaar waarin nachtclub The Warehouse haar eerste levenslicht heeft laten schijnen in the Soul Capital of the USA: Chicago. Oprichter Robert Williams en musical director Frankie Knuckles hadden indertijd geen idee welke muzikale revolutie zij startte toen de mannen Dance beats, R&B en Disco Tunes met elkaar gingen mengen op een ‘experiment’ avond in de club. Het duurde niet lang en het fenomeen House Music was born. The Warehouse werd een legendarische hotspot en wordt nog steeds gezien als één van de grondleggers van de hedendaagse Dance scene.

barbara tucker

Vocalisten Barbara Tucker, Angellisa en Mavis Acquah zullen met hun prachtige soul keeltjes een geluid ten gehore brengen wat niet te evenaren is. Barbara Tucker, de 'Queen of House' vliegt over vanuit de US om Amsterdam en Warehouse77 eer aan te doen! Barbara is van absolute invloed op de dance-scene geweest en werd terecht wereldberoemd om haar krachtige stem. Verder ook op de flyer Roog, Michael Mendoza, Soul Pressure, Virgil Delion en Marga Margaret. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.undercurrent.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws