Time Warp NL op 8 december

frank | 5 september 2012
headlinesTime Warp NL heeft de afgelopen jaren een onuitwisbare indruk achtergelaten in het vaderlandse nachtleven. Het kleine broertje van dat beruchte Duitse technofeest is volwassen geworden, zo zal blijken wanneer het evenement op zaterdag 8 december haar vijfde verjaardag viert. Een jubileum, jawel, dat Nederlands grootste indoor techno event zal bekronen in de Utrechtse Jaarbeurs. Line-up en andere info volgen binnenkort, kaartverkoop gaat nu echter al van start.
 
Nergens zo'n gevoel als op Time Warp. Het jaarlijkse evenement in Mannheim is al nergens mee te vergelijken, de manier waarop Time Warp NL zich heeft neergezet appelleert aan eenzelfde emotie. Van de optredende artiesten tot de uitzonderlijke shows vol visuals en lichteffecten, wanneer je er bent wéét je dat je op Time Warp staat.

Met dat totaalpakket aan technologische hoogstandjes ging Time Warp NL in 2008 van start. Place to be: de Maassilo in Rotterdam, waar ook het jaar daarna een begin werd gemaakt aan een ware zegetocht. Techno zou nooit meer hetzelfde worden beleefd, langzaam ging Nederland plat voor deze nieuwe manier van uitgaan.
 
Kortom, Time Warp werd de norm, om alleen door het evenement zelf te worden overtroffen. Zoals in 2010 de Sporthallen-Zuid in Amsterdam een baanbrekende show meemaakte, in 2011 gevolgd door de meest grensverleggende editie tot nu toe, ditmaal in de Brabanthallen, Den Bosch. Time Warp NL was officieel volwassen, 15.000 partygangers kunnen erover meepraten.
 
Nu is het 2012. Dancemuziek is groter dan ooit, feesten evolueren tot boeiende, meeslepende happenings. En Time Warp NL viert haar vijfde verjaardag, ditmaal in de Jaarbeurs Utrecht. Een mooie thuishaven voor een indoor festival met intieme setting; alleen Time Warp kan liefhebbers van elektronische muziek tenslotte zo geborgen laten voelen op een grote locatie.
 
Midden in het land is dit bovendien de ideale plek om alle (inter)nationale artiesten en publiek te ontvangen. En misschien wel de meest uitdagende locatie voor de Time Warp-crew, dat haar pijlen richt op een  jubileum zoals dat nog niet is vertoond op Nederlandse bodem.
 
De line-up is weliswaar nog niet bekend, dat er een frisse wind gaat waaien deze verjaardag moge duidelijk zijn. Time Warp NL zal verschijnen in een 2.0 versie; met een breed programma, waarbij nieuwe namen samen zullen gaan met gerenommeerde helden, en hoogstaande techniek om de evolutie van het evenement wederom dik te onderstrepen. 
 
Kaartverkoop voor Time Warp NL gaat daarom nu al van start: tickets kosten € 45,- (ex fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.timewarp.de.   
 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws