Clubbing seizoen gestart

frank | 31 augustus 2012
headlinesDe zomer is weer voorbij, tijd om weer de droge en warme clubs in te duiken! En waar kan je je weekend beter beginnen dan bij Escape, één van de bekendste en oudste clubs van ons land? Van donderdag tot en met zondag vind je hier de beste DJ’s, de meest spectaculaire lichtshows en het dikste geluid. En met een diner bij Escape Caffé, een aperitief bij de Kroon of een hapje bij Kitchen & Bar Van Rijn is je avond compleet!

Kitchen & Bar Van Rijn
Van Rijn is gelegen op het Rembrandtplein in Amsterdam en is nu al één van de best bezochte spots van het plein. Op 5 september is de officiële opening! Het gaat een spectaculaire avond worden vol met entertainment, heerlijke drankjes en hapjes en uiteraard voldoende champagne. Hou de Facebook pagina en website in de gaten voor meer info! www.facebook.com/vanrijnamsterdam en www.vanrijnamsterdam.nl

De gratis Escape App is populair
De gratis Escape App, voor iPhone en Android toestellen, wordt flink gedownload! En niet voor niets want met deze handige app maakt grote kans op leuke goodies, check je meteen alle foto’s van het weekend én heb je de volledige Escape agenda onder handbereik! Heb je hem nog niet, download hem dan snel in de iTunes store of op Google Play.

Dinertickets
Start je avond relaxed met een diner. Hier koop je combitickets voor een heerlijk avondje eten plus entree bij Escape. 

Brainwash: let the music control your mind!
Deze maand maar liefst vijf Brainwash zaterdagen! Zaterdag 1 september wordt het clubseizoen gestart door Raymundo, Brian Chundro & Santos en Jodee Kitch. Urban & eclectic in deLux met Danney Canova! Zaterdag 8 september nemen Frederik Abas en Raymundo het weer back2back tegen elkaar op in de booth. Saxy Mr S en Miss Bunty zorgen voor versterking en Addik runt de deLux zaal met zijn eclectische tunes. 15 september wordt de prachtige Rae (Defected) weer ingevlogen om een bijzondere DJ set neer te zetten! Raymundo, Miss Bunty, Kazzikazs en Costar zijn er ook bij en Danney Canova doet deLux.

De week erop komt Tettero langs uit Berlijn! Samen met Shagspeare en Raymundo wordt het een groot feest, helemaal omdat MC Marboo er ook bij is! Danney Canova zorgt voor de losse heupen in deLux. De maand wordt op zaterdag 29 september afgesloten met Raymundo, Jay Mocio, Saxy Mr S en MC Pryme. Martino Rosso neemt de eclectic & urban zaal voor zijn rekening en LJ/VJ Joury verzorgt de hele maand het licht en de visuals.

Reveal actie
Sinds vorige week is de nieuwe Reveal campagne in Amsterdam van start gegaan! Zie jij een poster hangen in de stad, op je school of bij je studentencampus? Maak er een foto van en tag Reveal in de foto want dan maak je kans op een VIP tafel voor 4 personen bij Reveal op donderdag in Escape! En onthoud: studenten gratis entree en bier 2.-!

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal, Episode en de andere events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws